Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 8. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 8. mart

7 ožujka, 2023 0 By Admin

Za današnji horoskop imamo sreću da je ovdje tranzitni Sunčev sekstil Uran, koji će imati izvanredan učinak na tri horoskopska znaka. Ako ste se ikada osjećali sputanim u vezi sa svojim tijelom ili onim u što vjerujete, 8. marta otvorit će vam novi način razmišljanja.

Energija Urana može biti izvanredan izvor pozitivnosti ako se pravilno koristi. Iskreno, ‘ispravan’ način, u ovom slučaju, je prihvatiti to. A prihvaćajući energiju, počinjemo prihvaćati sami sebe.

Nismo više zadovoljni sjediti sami oko sebe, a ovaj dan razbija zrcalo u tisuće krhotina. Shvatit ćemo da je sva ta samomržnja ili sumnja u sebe bila beskorisna. Tijekom Sunčevog sekstila Urana, možemo se čak i zaljubiti sami u sebe! Ovaj tranzit nam pruža obje strane priče, što znači da ako smo uvijek vjerovali da nismo vrijedni, danas je dan kada smatramo da je to možda samo pola priče.

Za horoskopske znakove ovaj dan označava početak našeg novog života. Možda nismo vidjeli da dolazi, ali iscjeljujuća energija koja ulazi u naše živote je stvarna i fenomenalna. Ono što je danas drugačije je to što želimo prihvatiti sve dobro za koje sumnjamo, bilo da je naše za uzimanje. Želimo biti sretni, a danas to ćemo vidjeti kao vjerojatno. Juhu, za nas!

Znakovi zodijaka sa horoskopom sreće u ljubavi 8. marta:

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ono zbog čega se osjećate vrlo dobro u životu i ljubavi na današnji dan  je to što se više ne morate skrivati od svog partnera. Nije da ste ikada bili u ormaru sa svojim osjećajima, ali energija koju pruža Sunčev sekstil Uran čini da se osjećate manje sputano i više ‘spremni za tutnjavu’.

Želite se upustiti u duboke razgovore s osobom s kojom ste i potpuno ste zainteresirani za širenje svog uma. Imate neke uzbudljive ideje u glavi i rado biste ih podijelili jer se konačno osjećate sigurno u svojoj blizini i pustite da se sve druži.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Današnji dan vas nasmijava i iako se možda nećete valjati po podu od smijeha, sigurno ćete se osjećati sretno i sretno zbog stanja vaše romanse.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2