Ovan, Bik i OVAJ znak će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život ove sedmice od 6. do 12. marta…

Ovan, Bik i OVAJ znak će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život ove sedmice od 6. do 12. marta…

6 ožujka, 2023 0 By Admin

Tri horoskopska znaka imaju sreće u ljubavnom horoskopu za tjedan od 6. do 12. marta 2023. Ali budite uzbuđeni, sve horoskopske znakove čeka prilično radostan tjedan po pitanju ljubavi, romantike i mogućnosti ‘ozbiljnog’ vezanja.

Proljeće je definitivno u zraku kako se približava; neki od nas se mogu osjećati kao da smo i mi poput sjemena koje je posijano i tek sada čeka da ugleda sunce.

Dok Sunce sekstilira Urana početkom tjedna, možemo se osjećati kao da smo sada spremni reći nešto što će promijeniti ‘cilj’ bilo koje romantične veze u kojoj se trenutno nalazimo.

Želimo rasti s ovom osobom i snažno osjećamo da, poput sunca, želimo širiti toplinu; želimo rasti s ovom osobom i vidjet ćemo početne faze toga kako napreduje.

Imamo pun Mjesec u utorak, 7., i zbog toga se možemo osjećati malo hrabrije nego inače, pa su stvari poput ‘postavljanja pitanja’ prilično uobičajene u to vrijeme. Kako Mjesec prelazi u Vagu, vidjet ćemo svoje partnere u pravilnom, realističnom svjetlu; to znači da osoba s kojom želimo biti intenzivno povezani ne pokazuje lažne strane.

Živimo romantiku ‘ono što vidiš to i dobiješ’, što nam se sviđa. Bez trikova, bez laži, bez lažnih nada. Ovaj tjedan donosi veliku sreću onima od nas koji smo otvoreni i iskreni prema svojim ljubavnim partnerima. A ostalo je povijest.

Tri horoskopska znaka s horoskopom sreće u ljubavi za tjedan od 6. do 12. marta 2023.:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Uvijek ste se osjećali dobro tijekom ožujka, što može biti zato što uskoro dolazi vaš rođendan i sezona sunca, ili se možda jednostavno osjećate obnovljeno tijekom ovog mjeseca. Energija punog Mjeseca pogađa vas na pravi način i to je upravo ono što vam treba jer se počinjete pitati jeste li na dobrom putu što se tiče vašeg ljubavnog života.

Čini se da ste ‘položili’ testove i sada, s tim pospremljenim, svom romantičnom partneru možete sve više pokazivati tko ste. S njim se osjećate sigurno i ne dajete mu razloga da sumnja u vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Prošli ste kroz dovoljno poteškoća s ovom osobom da shvatite da ste vas dvoje dovoljno jaki da prebrodite svaku oluju, što vam daje snagu da izdržite. Osjećate duboku ljubav tijekom ovog tjedna, Ovan, i to liječi vaše bolno srce.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2