Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose, od 6. do 12. marta

Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose, od 6. do 12. marta

6 ožujka, 2023 0 By Admin

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Nešto se počinje mijenjati unutar ovog tjedna što vam omogućuje da poštujete te duboke želje u svom srcu i sjetite se da ste u ovaj život došli sa svrhom. Tjedan počinje s Mjesecom u Djevici, ističući teme iz kolovoza 2022. koje su se od tada razvile.

Mladi Mjesec dogodio se 27. kolovoza 2022., u isto vrijeme kada se Mars preselio u Blizancima, uzrokujući refleksiju i transformaciju unutar vašeg doma i obitelji. Čvrsta veza s ovim mjesečevim ciklusom aktivira vašu romantičnu vezu, dom i obiteljsko okruženje.

Djevica je vaš polarizirajući znak i predstavlja sva pitanja vezana uz ljubav. Dakle, vidjet ćete akciju i razvoj unutar ovog područja kad god postoji planetarna aktivnost ovdje. Kako tema u vašem romantičnom životu dosegne plod, to će također donijeti pozitivne promjene u vaš dom i obiteljski život, signalizirajući da će veza dobiti dublju predanost.

U isto vrijeme, Saturn prelazi u vaš horoskopski znak kako bi započeo potpuno novo dvogodišnje putovanje u more vjere i ljubavi koje predstavljaju Ribe. To će vam pomoći s granicama oko onoga što vam je najvažnije, ali će vam također pomoći da napravite skok vjere da svoje snove pretvorite u stvarnost — i prigrlite rast i ljepotu vaše veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Sjeverni čvor i Uran kreću se kroz Bika, odgovorni za promjene i razvoj unutar vašeg romantičnog života. Međutim, ovog tjedna, Juno, asteroid koji upravlja brakom i sporazumima unutar veza, prelazi u ovaj zemljani znak, signalizirajući vrijeme za obnovu razgovora.

Juno u Biku je sveukupno izvrstan položaj jer želi stvoriti nešto stabilno, ali obilno. Ukorijenjen je u zemlju i želi iskoristiti svaki trenutak života. To vam postaje bitno jer Bik vlada vašim romantičnim sektorom.

To znači da će razgovori ili teme oko dogovora unutar vašeg ljubavnog života postati aktivniji u narednom tjednu. Dok za neke to može značiti da bi nadolazeći tjedan mogao donijeti obvezu ili prijedlog, za većinu, on nosi mogućnost poboljšanja veze razgovorom o kompromisima i potrebama. U najzdravijoj vezi uvijek je u tijeku razgovor o dogovoru o vezi.

To uključuje odgovornosti, zahtjeve, planove ili ciljeve i stvara prostor za obje osobe da se osjećaju sigurno unutar veze. U nadolazećem tjednu, svemir vam nudi priliku da stvorite stabilniji i sigurniji spremnik odnosa razgovarajući o tome što se promijenilo i što će samo potaknuti značajniji rast.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2