Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

5 ožujka, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan u tjednu: nedjelja, 12. ožujka

Jupiter i Kiron ovaj tjedan rade zajedno u Ovnu, omogućujući vam da izliječite ono što vas je spriječilo da krenete naprijed. Od veljače uživate u kozmičkom savezu, čitavom stelijumu planeta u vašem horoskopskom znaku, ali jedan od njegovih glavnih ciljeva je pomoći vam da ozdravite.

Sve što želite nalazi se s druge strane onoga s čime ste se nerado suočili. Dopustite sebi da konačno odete tamo ovaj tjedan.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 7. ožujka

Uran je u vama od 2018., pomažući vam da preuredite i eliminirate ono što više ne radi ili ne raste u vašem životu. Isključuje svaku stagnaciju i osigurava da sve što ostaje bude ono što može nastaviti rasti. Kako se sjedinjuje sa Suncem u Ribama ovaj tjedan, poboljšat ćete svoj ugled, pružajući plodne rezultate kao dio ovog novog poglavlja.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 7. ožujka

Saturn, gospodar vremena i karme, ulazi u Ribe ovog tjedna, dajući vam prijeko potreban usredotočeni poticaj vašem sektoru karijere. Energija Riba vlada ovim dijelom vašeg života, što znači da se ne radi samo o poslu, već o vašoj svrsi da se osjećate ispunjeno.

Dok se Saturn kreće kroz ovaj znak zodijaka, bit ćete potaknuti da otkrijete svoj put i promijenite se kada je u pitanju slijeđenje vaše najdublje strasti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 7. ožujka

Energija Riba upravlja svim pitanjima sreće za vas. Kako Saturn ulazi u ovaj znak sljedeće dvije godine, od vas će se tražiti da napravite skok vjere kada isprobavate nove stvari. Što više napuštate svoju zonu udobnosti i isprobavate nove stvari, to ćete se osjećati sretnijim i sretnijim. Sve što može unijeti veću sreću i obilje u vaš život, morat ćete riskirati da biste to postigli.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan u tjednu: nedjelja, 12. ožujka

Nedavni stellium Ovan dao vam je prijeko potreban poticaj u vašem sektoru sreće, budući da ovaj horoskopski znak vlada ovim dijelom vašeg života. Ovaj tjedan, Jupiter i Kiron se povezuju ovdje, pomažući vam da iscijelite ograničenja ili restrikcije koje ste osjećali iznutra, uključujući obilje i primanje onoga što ste oduvijek željeli. Iskoristite ovu priliku da riješite sve dugotrajne nedoumice kako biste mogli imati novi početak jer astrološka godina uskoro počinje.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 7. ožujka

Pun Mjesec blista ovaj tjedan u vašem znaku Djevice. Za vas je to bilo zanimljivih šest mjeseci u kojima su veze bile u središtu pažnje dok je Jupiter plesao u Ribama i iz njih.

Možda se činilo da je ono što ste oduvijek željeli nadohvat ruke ili da ste se približili svom cilju – samo da biste otkrili da ste se vratili na početnu liniju. Iskoristite puni Mjesec ovog tjedna da proslavite svoj rast i pronađete uzbuđenje za ono što je pred vama, čak i ako počinjete shvaćati da morate odustati od nekih planova.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2