Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 6. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 6. mart

5 ožujka, 2023 0 By Admin

Neki horoskopski znakovi jednostavno imaju sreće kada je ljubav u pitanju, a danas tri horoskopska znaka ponovno se pokazuju kao najsretniji u vezama. Ako primijetite iznenadnu lakoću u svom stavu prema ljubavi i životu općenito, vrlo je vjerojatno da osjećate utjecaj Mjeseca u trigonu Venere. Ovaj vrlo pozitivan tranzit pomaže da se stvari osjećaju lakše. Živimo u svijetu u kojem je stres toliko gust i sveobuhvatan da su nam potrebne stvari na koje se možemo osloniti. A očajnički nam je potrebna jednostavnost jer je sve oko nas tako prekomplicirano, a ponekad i dramatično.

Osjećat ćemo se kao da je nešto kliknulo; možda se tijekom ovog tranzita ne stavljamo na raspolaganje za gnjavažu. To je moguće; možemo smanjiti pretjeranu buku, a upravo je ovakav pozitivan izbor materijal od kojeg je napravljen Mjesec u trigonu Venera. Ako možemo isključiti zbrku svijeta, tada će naši osobni životi eksponencijalno imati koristi.

Vidjet ćemo da o nama ovisi koliko ćemo drame i konfuzije dopustiti u naše svjetove, jer ovaj tranzit stvarno i istinski ‘želi’ da budemo sretni. Za mnoge horoskopske znakove ta sreća počinje kod kuće, a vrsta osjećaja sreće koju ćemo danas iskusiti je vrsta koja dolazi od povlačenja inteligentnih poteza u našim ljubavnim životima. Poštovanje nam kupuje poštovanje, a suosjećanje nam donosi suosjećanje. Ono što dajemo, to i primamo, a na ovaj dan, za vrijeme Mjeseca u trigonu Venera, otkrit ćemo da jako vjerujemo u ljubav koju imamo.

Tri horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi 6. marta:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ono što ste tražili konačno je ovdje, a to je pauza. Ne prekid ljubavi, već prekid napetosti koju ste doživjeli između vas i osobe s kojom ste. Sve što si želio je dan kada vas dvoje niste u sukobu, budući da ste pretpostavili da ako ovo možete dobiti samo jednog dana, mogli biste nešto učiniti od toga.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Danas je taj dan, Blizanci, a tijekom Mjesečevog trigona s Venerom dobit ćete priliku da ispravite nepravde i počnete ispočetka. Nemamo uvijek priliku započeti ispočetka s našim romantičnim partnerom, osobito nakon epizode neprijateljstva. Vi i vaš partner s ponosom možete reći da ste prebrodili oluju. Nema povratka unatrag, prošli ste kroz negativnost i sada ste uvjereni da je ispred vas plavo nebo.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2