Evo što se događa 5. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove nedelje imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 5. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove nedelje imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

4 ožujka, 2023 0 By Admin

Potaknuti ste da poštujete svoju unutarnju istinu i srušite strukture Jarca zbog kojih ste se osjećali obveznima živjeti na određeni način.

I s obojicom, tema življenja i prihvaćanja svoje istine postala je toliko glasna da se više niste mogli pretvarati da drugačiji život ne mami.

Dok se Saturn sprema prijeći u znak Riba ovog vikenda, a Pluton u znak Vodenjaka za samo nekoliko tjedana, vi ste na rubu potpuno nove ere unutar vašeg života i kolektiva. Međutim, prvo, postoji kraj.

Danas vas Saturn i Pluton imaju poučiti; imaju sjećanja koja žele da gledate iz jedinstvene perspektive, a zajedno će oprati vaše srce u oprostu i prihvaćanju.

Moći izvući lekciju koja završava samo je dio svrhe; ostalo je pomiriti se s tim.

Ovaj kraj se događa htjeli vi to ili ne, i nastavit će se razvijati sve dok iznenada krajolik vašeg života ne postane neprepoznatljiv na najbolje moguće načine.

Nema smisla izbjegavati promjenu, ali vrijednost je u njezinu prihvaćanju, uključujući i gorko-slatku ljepotu kraja.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 5. marta:

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Veliki dio vašeg života završava Jarac, pa je važno poštovati što to znači za vas. Pluton se kreće kroz vaš horoskopski znak od 2008., pomažući vam da prigrlite svoju unutarnju istinu, izliječite traumu i živite više od svog autentičnog života.

To je rezultiralo izlaskom brojnih aspekata vašeg nesvjesnog. Ali vam je također omogućilo da vidite što vam je potrebno da biste se doista osjećali kao vi sami, a što je u početku samo smetnja.

Dok Pluton vijuga svojim putovanjem kroz vaš horoskopski znak, današnji dan će ponuditi trenutke većeg razumijevanja i jasnoće o svrsi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dok Merkur upravo prelazi u Ribe, aktivirajući vaš komunikacijski sektor, emocionalni razgovori mogu biti dio toga, ali isto je i povjerenje u proces. Nadajmo se da ste jednu stvar naučili raditi to, što čini veliku razliku.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2