Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 5. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 5. mart

4 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tijekom Mjeseca u Lavu, možete otkriti da vam ono što vas je blokiralo u prošlosti iznenada predstavlja jasan i otvoren prolaz. To znači da ćete se, posebno u komunikaciji sa svojim romantičnim partnerom, osjećati snažnije u razgovoru s tom osobom i manje se bojati ishoda.

Danas želite riskirati jer, zahvaljujući Mjesecu u Lavu, ne vidite ove radnje kao riskantne. Toliko vjerujete u svoju pozitivnu moć da manifestirate život u kojem ZNATE da ćete dobiti ono što želite.

Ovdje nema opcija za neuspjeh. Ako je pobjeda ono što tražite, današnji dan će vam donijeti pobjedu jer ćete moći reći nešto snažno osobi koju volite. Nešto što će promijeniti vašu zajedničku sudbinu. Sve je dobro i sve je Mjesec u Lavu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Iako se pretjerana pristojnost ne može automatski povezati s vama, neodlučni ste kada s partnerom razgovarate o određenim temama, uglavnom zato što ne želite gaziti njegove granice.

Imate dobar odnos i on je ispunjen poštovanjem, ali možda će vam trebati jedan mali poticaj da prevladate inhibicije.

Danas,  dobit ćete onaj mali poticaj u obliku Mjeseca u Lavu, koji će vam konačno dati snage i živaca da pokrenete ‘tu temu’.

Znate koja je ovo tema, i umjesto da je strpate u vreću tema o kojima ne govorite, iznijet ćete je i učiniti to neustrašivo. Danas je dan kada se osjećate dobro zbog namjera koje ste zacrtali. A ako morate riskirati, hoćete jer ste naoružani takvim samopouzdanjem da ne vidite ni najmanju šansu za neuspjeh.

Stranice: 1 2