Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 5. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 5. mart

4 ožujka, 2023 0 By Admin

5. marta 2023. mogli bismo se naći kao osoba koja će napraviti nešto ‘veliko’ ako, prije tog datuma, iz nekog razloga nismo imali hrabrosti učiniti nešto.. Ili ako smo znali da ‘jednog dana’ bili bismo, ali smo još uvijek oklijevali, onda bi današnji dan mogao sve to promijeniti.

Na ovaj dan Mjesec ulazi u Lava, a ovaj tranzit može nam dati okosnicu koja nam je potrebna da postignemo nešto ‘veliko’.

U ljubavi i romantici to znači da je danas dan kada možemo ili čuti neke posebne vijesti od našeg partnera. Ili ćemo mi biti ti koji će te vijesti prenijeti.

Snaga proizašla iz Mjeseca u Lavu je snaga koja nam omogućuje da napredujemo. Naše samopouzdanje tijekom ovog tranzita može biti poticaj. Znamo što želimo postići i spremni smo to i ostvariti.

Za tri horoskopska znaka ovo može biti dan zaruka ili romantičnih planova, za čije stvaranje je potrebno novac i vrijeme, ali su izvanredni i dugoročno isplativi.

Ovo je dobro vrijeme za ova tri horoskopska znaka da blisko surađuju sa svojim partnerima, jer su sve iskrene komunikacije ovog dana otvorene. Možemo biti uzbuđeni kada svojoj osobi pokazujemo koliko je volimo. Danas je sjajan dan za izražavanje ove ljubavi i pozitivne energije.

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 5 marta:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Nikada niste bili od onih kojima je nedostajalo samopouzdanja, posebno u ljubavi i romantici. Današnji tranzit Mjeseca u Lavu daje vam dodatnu prednost, pa ćete to učiniti sa stilom i gracioznošću kada svom partneru pristupite s posebnim zahtjevom. Danas ste upravljivi. Vaš će partner biti iznimno otvoren za vaše ideje.

Već dugo imate te misli u svom umu i shvatili ste da vam one ne služe ništa ako će samo sjediti u vašoj glavi, neiskorištene.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

I tako, uz moć Mjeseca u Lavu, danas ćete iznenaditi svog partnera nečim za što znate da će se oduševiti na sve prave načine. Danas je dobar dan za planiranje romantičnog izleta… Pa ako ste vas dvoje to ranije imali na umu, danas je pravo vrijeme da sve zajedno dogovorite. Postavi to, Taurus.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2