Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 3. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 3. mart

2 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Vratit ćete svoj groove. Danas, Vaga, i oh, kako će to biti osvježenje. Više ne volite gledati unatrag, a na današnji dan sve što vidite je potpuno novi mjesec za rad na sebi i vašoj vezi. Osjećate se dobro u vezi sa svojom osobom, a vas dvoje ste nedavno prevladali prepreku koja vas je sprječavala u razvoju.

Tijekom Sunčevog trigona Mjeseca, kao da Sunce obasjava stvarnost vaše veze, a sve što vidite je koliko ste sretni. Ono što imate nije vrijedno izbacivanja, a iako ste vi i vaš partner nedavno jedno drugom rekli ružne stvari, nemate interesa ponovno se osvrtati na negativno. Osjećate se svježe i spremno zakoračite u proljeće sa svojim partnerom pod ruku. Danas stvari izgledaju i osjećaju se dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Nakon dobrog starog iskrenog razgovora sa svojom ljubavnicom 3. ožujka 2023., osjećat ćete se tako dobro zbog svojih izbora da ćete vas dvoje htjeti slaviti.

Obično si ne dopuštate da se osjećate ‘ovo’ dobro jer imate taj okidač u sebi koji ne vjeruje uvijek da će dobre stvari potrajati, ali tijekom Sunca u trigonu Mjeseca, ne možete se otresti osjećaja da što god imate s osobom s kojom ste u vezi — to je ispravno, i to je dobra stvar.

I ne samo to, ovaj tranzit će vas natjerati da vjerujete da, da, doista, MOŽE trajati i trajat će. Trebao vam je ovaj poticaj, a sada kada je tu, svi ste tu za njega. I dobro za tebe, Škorpione! Dobro je da si dopuštaš ovo zadovoljstvo umjesto da sumnjaš ili ga uskraćuješ. Neka ovaj dan učini svoju magiju. Uživajte. Sretno.

Stranice: 1 2