Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 3. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 3. mart

2 ožujka, 2023 0 By Admin

Imat ćemo sretan dan u ljubavi kada imamo sretan tranzit, kao što je Sunce u trigonu Mjesec u našoj orbiti. I sada kada smo ušli u mjesec ožujak, spremni smo da ta ljubav poteče; mi to želimo i spremni smo se prijaviti za sva čuda koja to može donijeti.

Tranzit Sunca u trigonu Mjeseca donosi i radost i nadu; rado dijelimo, i rado smo dio tuđeg udjela; želimo zajedništvo i dat ćemo sve od sebe da stvorimo okruženje u kojem ljubav koju imamo može napredovati.

 

3. ožujka 2023. čini se ‘ispravnim’. Možda jednostavno zato što mislimo da je novi početak, ili možda zato što osjećamo da smo uspjeli, što znači da je ljubavni život koji trenutno živimo dogurao dovde. Iz nekog razloga, dok je proljeće u zraku, osjećamo se posebno dobro zbog svega toga. Na ovaj dan vidimo dugovječnost, nadu, a ništa od toga ne djeluje lažno ili pogrešno.

Za tri najsretnija znaka Zodijaka, tranzit tako dobar kao što je Sunce u trigonu Mjesec ne samo da će izvući najbolje iz nas, već će nam pružiti jasnoću vizije; znamo kamo idemo, što želimo od života i kako to postići.

Ova jasnoća otvara vrata za ulazak povjerenja u odnos; imamo osjećaj da ćemo, ako konačno možemo otpustiti svoje obrane, započeti ovaj ‘novi život’ s našim partnerima ozbiljno. Vrijeme je da se uozbiljite…i pritom se jako dobro zabavljate.

Tri horoskopska znaka koja će imati najviše sreće u ljubavi 3. marta:

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Glavni razlog zašto će se vaš ljubavni život vinuti u stratosferu na današnji dan je taj što ćete odlučiti da želite da bude tako. Umorni ste od prigovaranja i pronalaženja svega lošeg u ovome, onom i onom, i zaključili ste da možda upravo vi remetite svoj mir.

To znači da ćete imati otkrivenje tijekom Sunčevog trigona Mjeseca, koje će vam pokazati da je ono što imate dobro ‘kakvo jest’. Stekli ste naviku izdvajati partnera, no je li zbog toga išta ikada postalo bolje? Ne. Prepoznajući to, ostavit ćete po strani svoju potrebu da osuđujete, osuđujete i prihvaćate svoju osobu onakvom kakva jest.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To je snaga Sunca u trigonu Mjeseca; pomaže nam prihvatiti ono što imamo kako bismo mogli posvetiti više ljubavi i razumijevanja stvarima koje su nam najvažnije.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2