Evo što se događa 3. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 3. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

2 ožujka, 2023 0 By Admin

Svaki dan se neće ovako osjećati. Svaki dan neće biti nevjerojatan ili čak lak.

Ponekad se morate sjetiti da će se stvari popraviti. Ponekad morate nastaviti iako niste sigurni kako to učiniti. A ponekad se i povjerujete, a to je upravo ono što mjesec ožujak obećava.

Kako novi mjesec počinje, važno ga je držati kao svetu namjeru, dašak života za nadu da će nekako u sljedećih nekoliko tjedana svemir učiniti svoju magiju.

To je novi početak koji će se pojačati ovaj mjesec. Dok mjesec počinje u sezoni Riba, dok je stelij u Ovnu još uvijek na snazi, važno je održati i početak i kraj u kompromisnoj ravnoteži jer ćete morati proći kroz oba u nadolazećim tjednima.

U većoj mjeri, međutim, za samo nekoliko dana, Saturn se sprema ostaviti iza sebe svijet Vodenjaka i otići u duboka mora Riba, uvodeći jedan ciklus i donoseći drugi za sljedećih nekoliko godina.

A u još božanskijem udaru svemira, Pluton će prijeći u Vodenjaka, zatvarajući petnaestogodišnji ciklus i omogućujući vam novi početak lijepog novog.

Mjesec koji je pred vama obećava da će donijeti jasnoću, pomoći vam da se transformirate, pa čak i pružiti trenutke o kojima ćete razmišljati i kojima ćete se smiješiti godinama koje dolaze.

U sljedećih nekoliko tjedana, najveća stvar je samo pustiti svemir da radi svoju magiju.

Na bilo kojem području vašeg života trenutno je u tranziciji, na bilo kojim ranama koje dolaze za zacjeljivanje, prepustite se svemu i vjerujte da je sve što se događa dio božanskog plana.

Danas si dajte prostora da se osjećate uzbuđeno, da razmislite o tome što uzbuđenje uopće znači za vas i obećajte da ćete poštovati tu želju i radost dok započinjete potpuno novu eru svog života.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 3. marta:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Kako počinje ožujak i nova faza sezone Riba, zastanite i razmislite o proteklih nekoliko tjedana. Za vas je radost nešto što će biti u fokusu kako godina bude odmicala. Ovo nisu kratkotrajni trenuci uzbuđenja, već radost koja će trajati cijeli život.

Kako napredujete kroz tjedan i osjećate kako se težina Saturna počinje premještati u vaš horoskopski znak, važno je ostati predan osiguravanju da ono čemu posvećujete svoje vrijeme, čime god se zabavljate u svom životu, budu sve stvari koje ugodno vam je imati na neodređeno vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Saturn čini stvari trajnim. Životne situacije, karijere, prilike, rast pa čak i veze. To je dragocjeno vrijeme kada će se od vas tražiti da prihvatite taj skok vjere za san koji samo vi možete vidjeti. Sve je u uzbuđenju, Ribe.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2