Evo što se događa 3. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 3. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

2 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Mjesec je u vašem znaku Raka jer počinje prekrasan novi mjesec. Vi ste kućni znak za Mjesec, tako da se ne radi samo o tome da vam bude od koristi, već da uistinu možete raditi na najjačoj frekvenciji ovdje.

Mjesec upravlja vašim emocijama i osjećajima. Sa Suncem i uskoro Merkurom u sretnom sektoru vašeg života, uskoro ćete osjetiti širenje novih mogućnosti. No velika nagrada također ne dolazi sa značajnim rizikom. Iskoristite to u svoju korist danas dok razmišljate o onome što dolazi a za što se bojite riskirati.

Nikada neće postojati situacija u kojoj nećete osjećati oklijevanje pri kretanju naprijed i preuzimanju rizika, pogotovo zato što ste pobornik komfornih zona. Danas slavite svoju novu sposobnost ili čak želju da riskirate, više zagovarajte svoje osjećaje i dopustite sebi da date prioritet svojim osjećajima i željama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Dok započinjete potpuno novi mjesec, Mjesec u Raku usmjerava vaš fokus na vaš dom i obitelj. Prolazite kroz neke snažne unutarnje transformacije dok vam stellium u Ovnu nastavlja pomagati da prihvatite više svoje autentične istine.

To znači da ste u prostoru da počnete prekidati sa svojom trenutnom stvarnošću. Morat ćete ostaviti određene situacije ili odnose iza sebe dok poštujete ovaj proces iscjeljenja u kojem se nalazite, zahvaljujući Chironu.

Ali to ne znači da morate cijeli život dići u zrak. Danas vam Mjesec u Raku omogućuje da pronađete mir ili nježnost u ovom dijelu svog života. To ne znači da pokušavate zalijepiti cijelu situaciju, ali vam omogućuje da pronađete određenu kontrolu nad time kako ćete to učiniti i sigurnost da će stvari biti bolje za sve. Potražite mir danas i pobrinite se da ne pristajete na kompromise kako biste to ostvarili.

Stranice: 1 2