Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 2. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 2. mart

1 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Vi ste netko tko se najbolje osjeća kada su stvari dovršene. Ako ostane labavih krajeva, morate ih pospremiti, posebno kada su dio iscrpljenog trenutka koji ste nedavno proveli s osobom s kojom ste u vezi.

Danas je dan kada vraćate stvari na pravi put… A uz Mjesec u trigonu Merkur, možete dobro razmisliti o stvarima prije nego na kraju kažete krivu stvar. Ako završetak, na ovaj dan, znači zacjeljivanje rana nanesenih nedavnim razgovorom koji je završio tako da ste povrijeđeni i vi i vaš partner. Onda je danas dan kada ćete odlučiti da nije vrijedno truda nastaviti cijeli “Povrijeđen sam” “stvar.

Tebe više ne boli, ne boli ni njega, pa zašto se mučiti s izvođenjem ove bolne glume? Jednom kada ga dobijete, možda ćete se smijati koliko vremena možete izgubiti ako se samo time ne pozabavite. Tranzitni Mjesec u trigonu Merkur čini ‘suočavanje s tim’ lakim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Današnji dan donosi vam iznenadni uvid i s ovom vrstom jasnoće otvorenih očiju. Vidjet ćete nešto u svom partneru što nikada prije niste vidjeli. Ova vas osoba stvarno i istinski voli.

Zašto ovo nikada prije niste vidjeli može biti zbog brojnih razloga, ali povjerenje može biti glavna točka ovdje, a tijekom Mjesečevog trigona Merkura, shvatit ćete da vjerujete svojoj osobi – svojim životom, svojom ljubavi i tvoja budućnost. Ništa ne stoji na putu ovom novootkrivenom uvjerenju jer znate da je istinito, a ta vas istina definitivno oslobađa.

Tijekom Mjeseca u trigonu Merkura, vidjet ćete da vas ne muči pretjerana mašta i da nećete zamišljati svog partnera kako radi sve ono za što se nadate da vam neće učiniti jer vidite istinu. A istina je da on vjeruje u vas i želi biti s vama zauvijek.

Stranice: 1 2