Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 2. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 2. mart

1 ožujka, 2023 0 By Admin

Kad razmišljamo o tome da imamo sreće u ljubavi, gotovo svatko smisli drugačiji scenarij zbog čega bi naša ljubav mogla biti toliko ‘sretna’ na dan kao što je današnji.

Upoznat ćemo sreću kao onu iskru znanja koja se pojavljuje kao percepcija, intuicija i racionalno razmišljanje.

Kako se to odnosi na naše ljubavne živote je utoliko što je ovo dan kada jasno vidimo svoje romantične veze. Ako je nešto stajalo između nas i osobe koju volimo, kao što je loša komunikacija, na ovaj dan će se razjasniti svi nesporazumi. Razgovarajte o sreći!

Ono što će tijekom dana postati očito je kako brže prelazimo na stvar i vjerujemo svom osjećaju kad su u pitanju naši partneri. Ako smo jedan od tri horoskopska znaka koji će iskoristiti dobrobiti ovog tranzita, sve ćemo vidjeti u realnom svjetlu koje otkriva istinu. A ta istina će biti i prihvatljiva i ugodna.

Drugim riječima, tijekom trigona Mjeseca i Merkura, parovi se mogu vidjeti onakvima kakvi jesu i zaključiti da su njihove odluke da ostanu zajedno bile vrijedne truda.

Ovo nije dan kada skačemo gore-dolje od radosti zbog sreće za koju vjerujemo da je imamo, već dan kada tiho prepoznajemo koliko smo zaista sretni što donosimo odluke koje smo donijeli.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 2. marta:

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ako ste vi i vaš partner bili u sukobu nekoliko dana ili više, danas je više nego dan kada ćete završiti i nastaviti sa svojim životima… Zajedno. Oboje ste dovoljno pametni da znate da se hladnokrvnost jedno drugoga može nastaviti dugo prije nego što shvatite da više niste niti ljuti jedno na drugo.

S Mjesecom u trigonu Merkurom kao poticajem za ovu vrstu jasnoće, vi ćete, Jarac, biti taj koji će napraviti prvi korak. Možda mislite da će to biti teško učiniti ili se osjećati previše ponosno da napravite taj prvi korak… Ali Mjesečev trigon Merkur pomaže; vidjet ćete da je ponovno okupljanje puno lakše nego što ste mislili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Onog trenutka kada otvorite usta da biste progovorili, vaš će partner biti toliko na istom putu kao i vi da bi se mogao nasmiješiti i zagrliti vas. To znači da su sve nevolje kroz koje ste nedavno prošli sada gotove.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2