Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak 2. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak 2. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

1 ožujka, 2023 0 By Admin

Ovo je godina iscjeljivanja, što znači ne samo da postoji jedinstvena tema energije svakog mjeseca, već je također godina u kojoj će doći do istinske transformacije unutar vašeg života.

Alkemija je pretvaranje nečega u potpuno drugačiji oblik. U godini pred nama, čini se da ćete prolaziti kroz svoj proces alkemije.

Transformacija i alkemija razlikuju se od promjene jer je ono što ćete biti vođeni da postignete ove godine dio vaše evolucije kao duše.

Kako je veljača završila, važno je razmisliti o tome što vam je promijenilo život od početka mjeseca.

To je zato da vam bude jasno gdje se sada nalazite, što znači da ćete biti skloniji iskoristiti nove prilike koje vam dolaze.

U vremenima velike alkemije, važno je razmisliti o tome kako su se stvari razvijale, tko je napustio vaš život, tko je dublje rastao u njemu i kako su se vaši snovi i želje promijenili… Jer morate biti sigurni da se uvijek približavate svom vanjski svijet svjestan onoga što se unutra promijenilo.

Dok ožujak visi na vašim usnama poput obećanja koje čeka da bude ispunjeno, vaša duša već zna da će sljedećih nekoliko tjedana preurediti toliko različitih aspekata vašeg života… I da će se od vas tražiti da preuzmete veću, dublju ulogu u svom rastu .

Uz tekući stelij u Ovnu do 11. ožujka i Saturn i Pluton koji se pripremaju započeti potpuno novu eru za kolektiv, nemoguće je da stvari ostanu iste.

Biti u mogućnosti nastaviti istim putem više nije opcija, ali može se činiti da je ono što može doći sljedeće i ispuniti taj prostor gotovo nezamislivo.

A to je zato što najbolji dijelovi života uvijek postoje.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 2. mart:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Ovo je vaša sezona, drage Ribe, i bit će sezona s dubokim rezultatima. Za vas je to bilo vrijeme ne samo da prigrlite svoju divlju autentičnost dok Sunce i Venera prolaze kroz vaš znak, već se također odnosilo na poštovanje onih situacija i ljudi koji dodaju najveću vrijednost vašem životu.

Vi ste kraj zodijaka, dok je Ovan početak, što također znači da se osjećate kao da jašete ovom energijom vrha.

Dok će sljedećih nekoliko tjedana i dalje biti moćni, osobito kada Saturn prijeđe u vaš horoskopski znak, danas je prilika da sjedite u znaku zahvalnosti za sve što ste naučili i postali svjesni posljednjih tjedana.

Vježbajte meditaciju zahvalnosti i poštujte svoje snove i procesuirajte se danas kako biste primili svaki djelić dobrote iz svemira.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2