Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak 2. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak 2. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

1 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Mjesec i Mars su u vašem horoskopskom znaku na kraju mjeseca. Iako to znači da se od vas još uvijek traži da istražite svoje osjećaje u vezi s temom odluka i što vas motivira da ih donesete, to je također podsjetnik da ova faza završava.

Mars je u vašem horoskopskom znaku od kolovoza 2022. Kako veljača završava, postajete svjesniji da se ova energija počinje mijenjati. Za vas, kao Blizanca, to znači da biste trebali biti na mjestu gdje možete više vjerovati sebi i biti iskreni u pogledu onoga što želite.

Također ste imali dosta vremena da razmislite i naučite više o svom procesu, što će vam koristiti u nadolazećoj godini. Danas provjerite sami sa sobom što osjećate i što ste naučili, jer će to u nadolazećim tjednima učiniti razliku.

 

3. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Još uvijek nosite većinu planetarne težine u svom životu. Ipak, pruža vam se velika prilika za rad na nadogradnji. Što se više opirete transformaciji, svemir će vam je više isporučiti htjeli vi to ili ne.

Ali morate znati da ovdje ništa ne gubite. Čak i ako ovaj stelij u znaku Ovna uništava svaki aspekt vašeg života, na kraju će vam samo pomoći na bolje. Ipak, više od toga, ono kroz što ste vođeni proći također je za dobrobit onih koji su na vašem putu s vama.

Danas je najbolje razmisliti o tome čemu se opirete i zašto. Izazovite sebe da sagledate situacije s najboljim mogućim ishodom umjesto s najgorim i vjerujte procesu – bez obzira što to značilo.

Stranice: 1 2