HOROSKOP RASTANKA: Do kraja sedmice OVA 4 znaka će prekinuti svoju ljubavnu romansu od 27. februara do 5. marta

HOROSKOP RASTANKA: Do kraja sedmice OVA 4 znaka će prekinuti svoju ljubavnu romansu od 27. februara do 5. marta

28 veljače, 2023 0 By Admin

3. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Već ste bili upleteni u bitku hoće li vaša romantična veza moći s vama prerasti u sljedeću razinu vašeg života. Ipak, ovaj tjedan odgovor postaje jasan kada Pluton prelazi preko konačnog stupnja Jarca ujedinjujući se sa Saturnom u Vodenjaku.

Jarac je vaš sestrinski znak i onaj koji upravlja vašim romantičnim sektorom, pa kad god tamo postoji planetarna aktivnost, to će ili dodati prednosti ili stvoriti izazove vašim odnosima, ovisno o prisutnoj energiji. U ovom slučaju Pluton je gospodar podzemlja.

Pluton je planet poznat po transformaciji, ali i po istini. Jarac je razbijao strukture vašeg života koje su ograničavale vaš rast ili proces. To ne znači da je uvijek lako ili dobrodošlo, ali Pluton u Jarcu je o rastavljanju onoga što ne funkcionira, čak i ako je to odnos koji se nekada činio tako ugodnim.

Dok Pluton završava svoje vrijeme u Jarcu ove godine, počet ćete završavati lekciju povezanu s ovim tranzitom. Možda to nije jednostavan odgovor, ali počinje pristizati jasnoća. Sve što možete učiniti je pokušati to prihvatiti umjesto da želite da je drugačije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ono što vam se čini toliko zanimljivim u tjednu koji je pred vama je to što se, umjesto da se radi o vezi, spremate reći zbogom određenom poglavlju svog života. Kako razmišljate o odnosima je ono što na kraju živite kao svoju stvarnost.

U proteklih nekoliko godina prošli ste kroz neke dramatične transformacije razmišljajući o tome što čini ljubav i vezu. Također vam omogućuje da istražite što vam je potrebno od veze.

Planete predstavljaju ljude. Stoga je Saturn u Vodenjaku simbol vaših romantičnih veza. Saturn nas podučava nekim lekcijama, ali najviše od svega, pomaže vam da se usredotočite na ono što zaslužujete i što trebate promijeniti u sebi i svom životu da to dobijete.

Saturn u Vodenjaku pomaže vam da naučite romantične lekcije kako biste dobili ispočetka i novi početak. Kako prelazi u znak Riba, predstavlja vaš skok vjere u izgradnju veće intimnosti i povezanosti s partnerom. Bilo da se radi o novoj ljubavi ili jednostavno ponovnom preispitivanju stare s novom perspektivom, ovaj tjedan je više o tome što završava u vama kako biste se mogli otvorenije kretati prema ljubavi.

Ne bojte se odreći se pogleda ili uvjerenja koja su samo udaljavala ljubav. Kada shvatite da ono što najviše zaslužujete je sreća, bit ćete iznenađeni koliko jednostavno postaje donositi odluke.

Stranice: 1 2