Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 1. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 1. mart

28 veljače, 2023 0 By Admin

Danas se sve vrti oko društvenog života, pa ako imate planove za danas, uključite sve svoje prijatelje. Ovo je fantastično vrijeme za izlaske i zabavu, a postoji čak i šansa da se neki od nas zaljube.

Imamo korisni Mjesečev sekstil Veneru koja radi za nas. Kada ovaj tranzit dominira, možemo očekivati prijateljsko ponašanje, otvorena prijateljstva i vrstu iskustva gdje boravak s romantičnim partnerom obično uključuje smijeh i dobre vijesti od drugih prijatelja.

Možete očekivati da ćete biti vani na večeri ili organizirati zabavu ako ste partner. Vibra je danas toliko dobra da bez obzira s kim ste, nećete moći pobijediti osjećaj da je ljubav u zraku i da je na svijetu sve dobro. Za sretne horoskopske znakove koji to snažno osjećaju, dnevna će atmosfera biti slatka, prihvatljiva i možda čak i šašava – na sve prave načine.

Nije svatko društveno stvorenje; neki se od nas suzdržavaju od gužvi ili zabava, što je u redu. Za znakove koji imaju tendenciju da dobro funkcioniraju s tranzitima, kao što je Mjesečev sekstil Venera, moći ćemo vidjeti koliko je osvježenje konačno imati sjajan dan, gdje se čini da je jedina prava stvar primjetan način na koji dobivamo zajedno sa svima, ljubavnikom, prijateljem ili drugim.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 29. februara:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Uvijek ste spremni za zabavu, a jedna od stvari u kojoj uživate više od svega je ideja da se na toj zabavi pojavite ruku pod ruku s osobom koju volite. Danas vam je do razmetanja, a vaš je partner oduvijek bio željan toga; oboje volite da vas prijatelji obožavaju i osjećate se još više nadahnuto dijeliti tu ljubav.

Sjajno ste raspoloženi; donosiš ljubav i svjetlo kamo god ideš. Vi i osoba s kojom ste u romantičnoj vezi osjećate se kao da imate mnogo toga za ponuditi s obzirom na to da ste društveni i pristupačni; ne skrivaš se od ljudi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pustite ih da vam dođu jer osjećate da vam nitko ne prijeti. Društvenost vam dobro pristaje, a za vrijeme mjesečevog sekstila Venere, vi i vaš partner bit ćete središnja točka zabave.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2