HOROSKOP RASTANKA: Do kraja sedmice OVA 4 znaka će prekinuti svoju ljubavnu romansu od 27. februara do 5. marta

HOROSKOP RASTANKA: Do kraja sedmice OVA 4 znaka će prekinuti svoju ljubavnu romansu od 27. februara do 5. marta

28 veljače, 2023 0 By Admin

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Život je uistinu poput spirale. Stalno ćete se vraćati u iste prostore da biste ih na kraju vidjeli u novom svjetlu. Ovaj tjedan se prva četvrt Mjeseca pojavljuje unutar vašeg znaka, što služi kao podsjetnik da morate početi dublje poštovati sebe.

Iako će vam možda trebati malo više vremena da donesete ovu važnu odluku o vezi, Mars je u vašem horoskopskom znaku još samo nekoliko tjedana, stoga je važno prepoznati razliku između božanskog tajminga i odugovlačenja. U određenom trenutku nećete saznati niti vidjeti nove informacije.

Ponekad se ne radi o novom detalju koji će vam olakšati, već prepoznajući da imate sve informacije potrebne za odluku – morate je donijeti.

Ovo je stalna tema u vašem romantičnom životu od kraja prošlog ljeta. Vi znate istinu, a u ovom trenutku čak znate i na koji ćete način odlučiti; samo je stvar u tome da ne vjerujete sebi onoliko koliko biste trebali. Nedavni stelij u Ovnu vratio je fokus na vaše prijatelje i društveni krug, mjesto koje vašem životu daje mnogo smisla. Uz toliko toga što se događa u tom sektoru, pobrinite se da ne izbjegavate suočavanje s onim što se događa kod kuće ili samo u vašem srcu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ribe su vaš polarizirajući ili komplementarni znak koji predstavlja osobine i karakteristike koje vam pomažu da postignete veću ravnotežu sa sobom i svojom romantičnom vezom.

Često, planetarna aktivnost unutar vašeg sestrinskog znaka, Riba u vašem slučaju, znači da dolazi pozitivan pomak. No, na drugima može pružiti više izazova nego koristi, što je slučaj s prelaskom Merkura u Ribe.

Merkur je poznat kao gospodar uma; vlada i mislima i komunikacijom i najviše se osjeća u vašem znaku ili Blizancima. Ovaj učinak je zbog njegove logične, pragmatične i brze pameti; nastoji se bolje baviti pojedinostima života nego teoretskim. Dok je Merkur u Ribama, razgovori se mogu okrenuti više prema romantičnoj prirodi, ali će biti nevjerojatno izazovni.

Čak i ako pokušate prakticirati ranjivost i suosjećanje, mogli biste se osjećati kao da ne razumijete što vaš partner želi reći. Ako imaju teška mjesta Riba, to će se povećati. Ribe vam pomažu da uđete u svoje srce, ali im često nedostaje logika koju tražite.

Zanimljivo, u ovom slučaju, čini se kao da Merkur u Ribama postaje previše emotivan za vas i stvara sukob čak i ako ga nema. Iako to može značiti katastrofu za bilo koju vezu, ne mora ako možete vježbati strpljenje, znajući da će se do sredine ožujka energija promijeniti i imati pozitivniji ishod za vašu vezu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2