Evo što se događa 1. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove srijede imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 1. marta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove srijede imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

28 veljače, 2023 0 By Admin

2. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Blizanci predstavljaju vaš sestrinski znak i vaš sektor romantične veze. Ovaj sektor je mjesto gdje ste vidjeli veliku akciju i razvoj od kraja prošlog ljeta kada je Mars prešao u Blizance.

Od tada se borite s odlukom kada je u pitanju vaš romantični život. Budući da Mars predstavlja kretanje i akciju, to uključuje poduzimanje radnji prema novoj vezi, većoj predanosti ili čak napuštanju postojeće veze. Današnja prva četvrt Mjeseca traži od vas da riskirate svoju budućnost i rast.

Ne možete doći nigdje novo ako ostanete tu gdje jeste. I koliko god žudjeli za stabilnošću poznatog, ne zaboravite da stabilnost može doći i iz vas samih. Kada se to dogodi, postajete slobodni, što je ono što tražite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Nije tajna da ste emocionalno intuitivan vodeni znak, ali također je važno imati kućno okruženje koje odražava vašu istinu i želje. Od kraja prošlog ljeta prolazite kroz fazu redefiniranja onoga što dom znači za vas, a u tom procesu također shvaćate gdje vaša romantična veza spada u to.

Dom nije uvijek zajednički prostor s ljubavnikom, ali ako jest, to neizbježno mijenja vezu. Budući da je Mars u Blizancima aktivirao ove teme posljednjih šest mjeseci, današnja prva četvrt Mjeseca pružit će prijeko potrebnu jasnoću prema fokusiranju na ono što želite kako biste mogli stvoriti više toga.

Ponekad nije uvijek očito ili lako pustiti prošlost da ode, a ponekad to može biti i zastrašujuće. Ali otpuštanjem ovog dijela svog života, također stvarate mnogo više za ono što želite.

Stranice: 1 2