LJUBAV u MARTU! – Ako ste rođeni u OVA 4 znaka čeka vas ČAROBAN LJUBAVNI MJESEC, ipak jednom znaku dani će prolaziti u suzama!

LJUBAV u MARTU! – Ako ste rođeni u OVA 4 znaka čeka vas ČAROBAN LJUBAVNI MJESEC, ipak jednom znaku dani će prolaziti u suzama!

26 veljače, 2023 0 By Admin

Ovan

U prvoj polovici mjeseca možda ćete se osjećati više zainteresirani da svoj fokus i pažnju usmjerite na svoju karijeru i nastojite ostvariti svoj puni potencijal u ovom području svog života.

Iako, ne uzimajte u obzir odnose na radnom mjestu jer može biti mjesta i za malu uredsku romansu.

Nemojte se iznenaditi ako se stvori jaka veza koja traje cijelu godinu i promijeni vašu trenutnu perspektivu na život i ljubav.

 

 

Bik

Možda ste imali značajne promjene u svojim perspektivama, uvjerenjima i vrijednostima općenito u svom životu, ali možda i više kada je u pitanju vaš pogled na ljubav i povezanost .

Ovaj mjesec bi za vas mogao biti mjesec oporavka, ponovnog rođenja i samoosnaživanja.

Mogu se vratiti prošle veze u vaš život, a također može dovesti do zastarjelih ili starih odnosa, obrazaca i ciklusa.

Ova energija vam također može donijeti mnoge srodne duše s kojima ste imali prošle živote. Što znači da će možda doći do nekih karmičkih problema ili lekcija koje se stavljaju u prvi plan. Mjesec će biti početak ovog dugog tranzita. Tako da bi moglo biti vrlo znakovito što se općenito može očekivati ​​tijekom ovog produženog vremenskog okvira.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci

S promjenom koja se događa u vama samima, to će stvoriti promjenu u vašoj stvarnosti i vašem pogledu na stvarnost, kao i vašoj mentalnoj snazi ​​i otpornosti.  Promijenit će se i vaši pogledi na ljubav, romansu i ono što vam donosi zadovoljstvo.

Stoga je zbog ovog mjeseca možda vrijeme kada na ljubav i potencijalne romantične partnere počnete gledati novim očima. Možda ćete početi osjećati kako se otvarate sve više kako mjesec odmiče i kada se planeti počnu kretati kroz vašu desetu i jedanaestu kuću. Naglašen je jak potencijal za upoznavanje novih romantičnih partnera, pa čak i novih prijatelja.

 

 

Rak

Možda ste prolazili kroz neke promjene u partnerskim odnosima. Sada bi se stvari mogle početi smirivati ​​i postati uravnoteženije. Možda ćete još uvijek imati duboku i intenzivnu komunikaciju između svojih voljenih, iako će se to postupno promijeniti.

Možda ćete početi vidjeti svjetlo na kraju tunela kada je u pitanju način na koji gledate i komunicirate sa svojim partnerom.

 

 

Lav

Možda ste bili jako fokusirani na svoj posao, karijeru i životne obaveze. Možda ćete početi vidjeti neki pomak naprijed u svojoj karijeri i odnosima unutar vaše karijere.

Možda ćete se susresti s mnogim karmičkim i/ili sudbinskim vezama u narednom vremenu, a nešto od toga može početi ovog mjeseca.

Možda će postojati neka ograničenja i ograničenja za razvoj vaših odnosa ovog mjeseca gdje ćete morati jednostavno dati prioritet svu energiju koja se stavlja na vaš posao i karijeru.

 

 

Djevica

Možda ste doživljavali mnogo promjena na ovom području svog života. To je moglo uzrokovati prekide, povratak bivšeg ili čak promjenu mišljenja kada su u pitanju vaši romantični interesi. Sada ćete početi vidjeti kako se rađa nova stvarnost kada je u pitanju vaš ljubavni život.

Sve nove vrijednosti i perspektive koje su vam došle tijekom ovih intenzivnih tranzita sada se mogu implementirati.

Postojat će potencijal za privlačenje novih partnerstava u vaš život.  Stoga ćete možda otkriti da vam ovo vrijeme općenito, donosi obilje u području vaših odnosa, što može uključivati ​​potencijal za novu romansu ili novi početak u vašim trenutnim romantičnim vezama.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2