Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja 26. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja 26. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

25 veljače, 2023 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Energija Bika upravlja vašim romantičnim životom, pa dok je vrhunac stelijuma Ovna gotov, možete ući u njegovu potpuno novu fazu.

Mjesec vlada vašim emocijama, pa kad se počne kretati kroz vaš romantični sektor, vrijeme je da preispitate kako se osjećate. Stelij u Ovnu spominjao je teme vezane uz vašu rutinu, vaše dnevne aktivnosti i stvari koje se odnose na vaše zdravlje.

Ali ovo je spor proces koji će se odvijati sljedećih nekoliko tjedana. S Bikom koji je aktiviran, također se vraća na teme iz pomrčina koje su se dogodile prošle godine. To će vam pružiti jasnoću o sveukupnoj svrsi koju je ovaj dio vašeg života preuzeo.

Morate biti ranjivi i govoriti o svojim osjećajima, ali ponekad je također bitno vjerovati i vjerovati da se sve događa onako kako je suđeno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ovo je vrijeme ekstremnog osnaživanja i visoke energije. Stellium u Ovnu spomenuo je teme vezane uz komunikaciju i razgovor, što je trenutno središnji fokus u vašem životu. Saturn se kreće kroz vas od 2020., ali se priprema vidjeti kako odlazi prema Ribama.

Ovo je kraj jedne ere za vas. Uz to, razgovori postaju kritični o razmišljanju o onome što se dogodilo i vašoj viziji budućnosti. Sada se osjećate slobodnije nego ikad. Ipak, predaniji ste svojoj svrsi, svom životu, pa čak i svom odnosu više nego što ste ikada bili.

Saturn čini ono što je namijenjeno da trajno ostane s vama u ovom dijelu vašeg života. Budući da sve ovo osjećate, nemojte se ustručavati drugima dati do znanja što vam je ovo vrijeme značilo, a danas bi moglo biti savršeno vrijeme za to.

Sjeverni čvor i Uran danas su trenutno u Biku, zajedno s Mjesecom. Energija Bika upravlja vašim iscjeljenjem, domom i obitelji. Ovo područje je doživjelo i doživjet će još više promjena, ali su one ovoga puta sve pozitivne. Govorite svoje srce Vodenjak; bit ćete zahvalni što jeste.

Stranice: 1 2