IZNENAĐENJA IZ SVEMIRA: Ribi stiže IZNENAĐENJE, Lavu IZVRSNA PRILIKA, a Bik će saznati da ga BIVŠA LJUBAV i dalje želi i voli!

IZNENAĐENJA IZ SVEMIRA: Ribi stiže IZNENAĐENJE, Lavu IZVRSNA PRILIKA, a Bik će saznati da ga BIVŠA LJUBAV i dalje želi i voli!

18 svibnja, 2024 0 By Admin

RIBE

Iznenađenja iz svemira: Vaš život obiluje neobičnim događajima i neočekivanim preokretima, te ste postali gotovo imuni na iznenađenja. Svaki dan donosi nove situacije koje se razlikuju od ustaljenog ritma, oblikujući vašu svakodnevicu u nepredvidljivu avanturu. Stalna prisutnost ovih iznenađenja stvorila je kod vas osjećaj da ste već doživjeli sve što svijet može ponuditi.

No, upravo takvo stanje uma priprema teren za ono što će doći – iznenađenje koje će vas potpuno izbaciti iz ravnoteže. Otkrit ćete da osoba koju poznajete već godinama, izražava puno više od prijateljskih osjećaja prema vama. Iako ste bliski, nikada niste promatrali tu osobu na način koji nadilazi prijateljstvo. Ideja o romantičnoj vezi s njom nije vas ni dotaknula.

S druge strane, ta osoba već duže vrijeme nosi tajnu ljubav prema vama, ali nije imala hrabrosti iznijeti svoje osjećaje na vidjelo. Strah od vaše reakcije i nesigurnost o vašim osjećajima sprječavali su je da progovori. Umjesto izravnog priznanja, pokušavala je slati suptilne signale, ali niste ih prepoznali, jer nikada niste ni pomislili da bi vaš odnos mogao imati takav razvoj.

No, uskoro će se ta dinamika promijeniti. Očekuje vas period u kojem će vam te signale poslati izravnije i jasnije, otvarajući vam oči za istinske osjećaje te osobe. Bez obzira na vaše uvjerenje da vas ništa ne može iznenaditi, spremite se za neočekivani obrat koji će promijeniti perspektivu vašeg odnosa i života.

 

LAV:

Vaša unutarnja dubina skriva mnoge tajne, želje i maštarije, čuvajući ih kao dragocjeno blago nedostupno znatiželjnim pogledima svijeta. Vaša iskustva su vas naučila da je oprez ključan, jer ste prethodno bili povrijeđeni od strane onih kojima ste povjerovali i otkrili im svoje najintimnije osjećaje. Stoga, iako u vama tinja želja da podijelite svoje dubine s nekim, strah od ponovnog razočaranja često vas zadržava u šutnji.

Već neko vrijeme, jedna osoba privlači vašu pažnju na poseban način. Osjećate se emotivno povezani s njom, no ta osoba nije svjesna vaših osjećaja. Strah od otkrivanja vaših osjećaja proizlazi iz uvjerenja da nećete dobiti priliku za ostvarenje ljubavne veze s tom osobom.

Vaša glavna briga leži u tome što se bojite da ta osoba ne dijeli iste emocije i želje kao vi. No, život često donosi neočekivane obrate, i upravo će vam naredno razdoblje pokazati koliko je nepredvidljiv. Bit ćete potaknuti da ne donosite prebrze zaključke i da se borite za ono što istinski želite.

Vaši će se putevi uskoro isprepliti, a ta osoba neće skrivati svoje osjećaje prema vama. Jasnim signalima pokazat će vam da želi više od prijateljstva s vama. U idućem razdoblju pružit će vam se prilika za započetak veze s osobom koja vam je osvojila srce i koja dominira vašim mislima.

 

BIK:

Predstojeća dešavanja predstavit će vam pravu iznenađujuću avanturu, čija neočekivanost će vas zapanjiti. Fokus narednog perioda bit će usmjeren na vaš ljubavni život, konkretnije, na odnos s vašim bivšim partnerom. Premda ste uvjereni da je ta priča zauvijek završena za oboje, iznenadit će vas potpuno nepredvidive situacije koje će se odvijati.

Vaš bivši partner će stupiti u kontakt s vama. Sam taj čin bit će iznenađenje, jer ste pretpostavljali da je vaš bivši partner nastavio svoj život i da je vaša prošlost za njega prošlost. No, vaša odsutnost iz njegovog života pokrenula je u njemu duboke osjećaje nedostajanja.

Njegova čežnja više nije mogla ostati neizgovorena, jer je shvatio da je bez vas nešto bitno izgubljeno. Kroz period u kojem ste bili razdvojeni, spoznao je koliko zapravo voli vas. A istina je da ni vi niste potpuno izbrisali tu ljubav iz svog srca. Sam taj kontakt ponovno će probuditi bujicu emocija u vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vjerojatno ćete prihvatiti iskrenost vašeg partnera kada vam ponovno izrazi svoje osjećaje i želju za obnovom veze. Ova neočekivana situacija ponudit će vam priliku da ponovno sagledate vaš odnos, otvorite srce novim mogućnostima i krenete u novu fazu vaše ljubavne priče.