Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja 26. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja 26. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

25 veljače, 2023 0 By Admin

Proteklih nekoliko dana bilo je puno, čak i ako se činilo da se ništa posebno nije dogodilo u vašem životu. Bilo je puno energije, pokreta i osjećaja koji su se događali u onima oko vas.

Zbog toga i prirode stelijuma u Ovnu, današnji dan je najbolje provesti promatrajući te situacije i odnose oko sebe.

Sjediti sa svojim mislima i dopustiti da vam se odgovori otkriju uvijek je daleko produktivnije od osjećaja da ih morate tražiti.

Kad god postoji velika planetarna aktivnost, uvijek će uslijediti period smirenosti kako biste mogli obraditi sve što se dogodilo, dopuštajući dijelovima da lagano kliknu na svoje mjesto.

Iako bi vam neki manji planetarni događaji još uvijek mogli pomoći da rastete na način koji trebate, nema većih astroloških događaja do sljedećeg tjedna.

To je zato što vam je suđeno sjediti u onome što se dogodilo proteklih nekoliko dana.

Suđeno vam je pustiti život da ključa kako biste vidjeli što će isplivati na površinu, omogućujući vam da točno znate kamo ste vođeni.

Uvijek će biti trenutaka značajnih promjena u vašem životu, ali unutar njih su prilike u kojima samo trebate vidjeti što se događa. Ovo je jedno od tih vremena.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 26. februar:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Nakon nekoliko napornih dana, Mjesec se vratio u vaš horoskopski znak kako bi vam dao priliku da obradite svoje misli o nedavnim događajima. Kao Bik, Ovan Stellium unio je mnogo u dotad skriveno svjetlo.

Ovaj vatreni znak upravlja dijelom vašeg života koji vlada podsvijesti i tajnama. Bila to vaša ili tuđa istina, ova energija vam je pomogla da počnete vidjeti istinu o svojim osjećajima ili situacijama oko vas. Ono što može biti izazovno dok ovi napreduju do 11. ožujka je da se morate prilagoditi novom izvoru uzemljenja u svom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Često gotovo možete namjerno izbjeći istinu zbog promjena koje bi ona značila za vaš život. Ali naravno, to se ne može činiti beskonačno i uvijek će se pojaviti u točno pravom trenutku, što je vjerojatno ono što se sada događa. Danas dopustite sebi da se smjestite u ovaj prostor kako biste se osjećali stabilno bez obzira na promjene u vašem životu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2