Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 24. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 24. februar

23 veljače, 2023 0 By Admin

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Vi i osoba s kojom ste danas ćete se podići na razinu, jer Merkur u trigonu s Marsom vašu vezu vodi i smješta u potpuno novu kategoriju.

Čini se da ste ‘položili sve testove’ što se tiče ljubavi i veza i da ste naučili toliko toga da oboje shvaćate da nema povratka.

Ovo je dobra stvar jer žudite za novim i svježim idejama; vi ste u ovome zbog inteligencije i romantike, a vaš partner ispunjava sve. Ovo je sretan dan u ljubavi za vas, jer se može nastaviti ovim tempom jako dugo.

Vaša kompatibilnost nije šala; oboje imate ono što je potrebno, a tijekom Merkura u trigonu s Marsom, vi to shvaćate i poštujete. Razgovori koje danas podijelite bit će iskreni, iznenađujući i zanimljivi. Uživaj u onome što imaš, Vaga, jer je izvrsno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Uz Merkur u trigonu s Marsom koji otvara put za vas i vašeg partnera da imate uzbudljiv dan, otkrit ćete da ne samo da ste sretni što ste s tom osobom, već da je ona zapravo jedina osoba koju možete podnijeti.

Ljudska bića vam definitivno idu na živce, ali oduvijek ste znali da možete pronaći utjehu s ljudima koje nazivate svojim ‘plemenom’. Vaš partner je dio ovog plemena.

Tijekom trigona Merkura s Marsom, primijetit ćete da ovoj osobi trčite za gotovo svime. Iako to može zvučati potrebito ili ovisno, vaši su postupci dobro uravnoteženi njihovom sposobnošću da prime vas i vašu ljubav.

Vaš odnos zapravo možete razumjeti samo vas dvoje i radije biste da tako i ostane. Merkur u trigonu s Marsom pojačava vašu vezu i donosi vam sretan dan u ljubavi.

Stranice: 1 2