Ako ste Ovan, Vaga i OVAJ znak, ovaj petak, 24. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Ovan, Vaga i OVAJ znak, ovaj petak, 24. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

23 veljače, 2023 0 By Admin

Trenutno postoji šest planetarnih tijela unutar Ovna:

Jupiter: planet obilja i sreće

Venera: koja upravlja strašću i izravnošću prema vašem ljubavnom životu, financijama i nekretninama

Vesta: pomaže vam da riskirate da se proširite na sva područja svog života koja su vam se činila prevelika ili nemoguća za dovršiti.

Asteroid Juno: predstavlja bračne i pravne ugovore dok asteroid Vesta upravlja vašom unutarnjom vatrom i domom.

Chiron: ima snažan utjecaj jer je poznat kao ranjeni iscjelitelj. Ovo je ideja da prije nego što možete izliječiti ili pomoći bilo kome drugom, prvo morate izliječiti sebe. Hiron je znanje i svijest da sve što vam treba već imate u sebi, ali da često sumnjate u vlastitu moć ili sposobnost.

I Mjesec u Ovnu: vaše emocionalno ja, osjećaji i srce. U Ovnu, Mjesec je manje sumnjičav, pretjerano emotivan i više je posvećen tome da ih jednostavno poštuje i slijedi.

Kada kombinirate ove planetarne sile u jednom znaku, energija stvara prostor za aktiviranje putovanja, učenja, duhovnosti, širenja, rasta, ljubavi, brakova, odnosa, financija, ulaganja, nekretnina, doma, djece, autentičnosti i iscjeljivanja.

Na ovaj ili onaj način, ovaj stellium će se pokazati kao monumentalna točka u vašem životu koja će pokrenuti vašu sposobnost da idete naprijed, zgrabite prilike i shvatite da je jedina svrha sumnje da vas ograniči da slijedite svoje snove.

Ovaj stellium će danas i sutra imati svoju najjaču energiju. Međutim, pet planetarnih tijela ostat će u ovom znaku do 11. ožujka, kada Junona pređe u Bika.

Imati stelij u Ovnu na snazi tijekom ove sezone važan je pokazatelj da ćete, kako veljača prelazi u ožujak i kada se aktiviraju posljednji stupnjevi Jarca i Vodenjaka, krenuti u potpuno novu eru vašeg života.

O rastu se može govoriti samo toliko dugo dok konačno ne zatraži da ga prigrlite, ali kada to učinite, shvatite da počeci uopće ne moraju biti strašni.

Osobito kad vidite da je to ulaz u sve što ste oduvijek željeli.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 24. februar:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Započeli ste novu fazu rasta i ozdravljenja u svom životu prije godinu dana. Tijekom tog vremena istražili ste različite perspektive života i kako im možete pristupiti sa zdravijeg i čak obilnijeg stajališta.

To vam je omogućilo da shvatite da će vaš odnos sa samim sobom diktirati vaš odnos s drugima. Ali također vraća snagu u vaše ruke.

Prepoznavanje i prihvaćanje vaše unutarnje moći često je lekcija koju morate proći kroz svoj život. Iako ste rođeni vođa, odišete samopouzdanjem i odvažnošću — počinjete sumnjati u ovaj dio sebe zbog kritika drugih koji ne razumiju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovo je tvoja prilika da saznaš tko si. Donositi odluke koje će vam pomoći da se više uskladite s vašom istinom i prepoznati da ako vas drugi ne shvaćaju, nije vaš posao pomoći im da razumiju.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2