Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 24. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 24. februar

23 veljače, 2023 0 By Admin

Postoji dobar razlog zašto najbolje izlazi na vidjelo u ljubavi i vezama i zašto će današnji dan za neke ljubavnike biti tako sretan. To nije samo zbog prisutnosti Merkura u trigonu s Marsom, već uglavnom zato što su tri horoskopska znaka na dobrom putu u svojoj vezi. Spremni su se sagnuti kako bi održali stvari na ravnomjernoj kobilici.

Merkur u trigonu Mars odličan pomagač.

Ovaj astrološki tranzit izoštrava naše umove i usmjerava nas u smjeru kompatibilnosti odnosa, sreće i ideje da je ulaganje velikih napora da volimo i da budemo voljeni doista izvrsna ideja.

Jedno od područja koje će se danas u potpunosti pokriti je kako par komunicira jedno s drugim. Tamo gdje su tranziti Marsa s vremena na vrijeme jaki ili čak otežavajući, kada je tranzit Merkur u trigonu s Marsom, ova energija postaje fokusirana i usmjerena na cilj.

Želimo da stvari funkcioniraju i nemamo problema s idejom usrećivanja naših partnera. Želimo sudjelovati u tome, jer to je ono što volimo. Brzom pameću i pronicljivošću ćemo ovog dana doći do dna svih problema i bit ćemo uspješni u svojim nastojanjima.

Nije svaki horoskopski znak spreman za ovo – samo tri. Potrebna je poniznost da se povučemo i shvatimo kako učiniti da stvari funkcioniraju bez ponižavanja ili povrijeđivanja naših partnera. Tri horoskopska znaka koja imaju najviše sreće u ljubavi govore ciljano i žele samo ono što je najbolje za vezu.

A ako to znači inteligentan kompromis, neka tako i bude; oni su otvorenog uma i spremni raditi sa svim informacijama koje imaju. Oni traže pozitivnost i nalaze je.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 24. februara:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Nikada niste bili od onih koji toleriraju dosadnu vezu, a što se tiče vaše sadašnje veze, sve je prilično uzbudljivo. Misliš tako i ostati, a iako je to posao, nemaš ništa protiv toga.

Kao ni vaš partner, pa ste zato i izdržali koliko ste.  tijekom trigona Merkura s Marsom, primijetit ćete da ste oboje usvojili ‘stil’ komuniciranja, koji funkcionira.

Ono zbog čega se danas osjećate tako sretnim je to što ne vidite da ikada NE funkcionira.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kao da ste naišli na ključ za dobru, dugotrajnu vezu. Doslovno ćete biti zahvalni svojim sretnim zvijezdama što niste upali u taj ciklus ljubavi i mržnje kroz koji prolaze mnogi parovi. Vi i vaš partner znate kako se nositi s usponima i padovima, a oboje to radite s finoćom i poštovanjem jedno prema drugom.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2