DJEVICA – tolerantna i miroljubiva, ali SAMO JEDNOM će vam dati SVOJE POVJERENJE! Ako ga izgubite, NIKADA ga više NEĆETE DOBITI NAZAD!

DJEVICA – tolerantna i miroljubiva, ali SAMO JEDNOM će vam dati SVOJE POVJERENJE! Ako ga izgubite, NIKADA ga više NEĆETE DOBITI NAZAD!

23 veljače, 2023 0 By Admin

Pravi su primjer za ljude koji tek ulaze u poslovni svijet, jer su u većini slučajeva nekome uzor. Za njih riječ prijatelj ima sveto značenje. Uvijek su spremni prijateljima pomoći u bilo kakvoj situaciji, te im nikada ništa nije teško učiniti za pravog prijatelja.

Svaka izdaja od strane prijatelja za njih je jedan veliki grijeh koji nikada neće zaboraviti. Ljubav je za njih također sveta riječ. U novu vezu ulaze sa jako velikim oprezom, ali sa jako puno pažnje. Partnera drže kao kap vode na dlanu te ne dozvoljava da se osjeća nikada zapostavljeno. Ljubav se rađa.

Smatraju da čovjek ne može voljeti, pa onda prestati voljeti. To je njima nezamislivo. Jako puno ulažu u vezu, te se u svakom trenutku trude da njihov partner bude zaista sretan i da se osjeća i više nego voljeno. Često priređuju razna iznenađenja sa kojom dokazuju ljubav i učvršćuju vezu.

Kod njih se nikada unaprijed ne zna što slijedi u vezi. Takvim ponašanjem vezu drži zanimljivom i sretnom. Partner u zadnji čas sazna za nešto što ga razveseli i pokaže mu koliko je voljen. Sa takvom osobom nikada nećete pogriješiti. Dobit ćete osobu koja će vas voljet, i brinut o vama kao da brine o sebi, čak i više.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dobit će ljubav, pažnju i svu sreću i ljubav u životu koja će ga svake sekunde ispunjavati i davati mu nadu u ljubav. Ovaj znak je vrlo zahvalan u svim segmentima života. Rado daje sve što je u njenoj mogućnosti, te pokušava svaku osobu pokraj sebe učiniti još sretnijom.

Stranice: 1 2