Evo što se događa 23. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog četvrtka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 23. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog četvrtka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

22 veljače, 2023 0 By Admin

Kako Mladi Mjesec dotiče svaki planet, posebno Pluton, koji je na sudbonosnom posljednjem stupnju Jarca, stvorit će trenutak intrige i transformacije.

S Uranom, velikim probuđivačem, probudit će se želja da se prihvati promjena pod svaku cijenu; kako se sjedinjuje s Marsom u Blizancima, oživljava vaše strasti i želje.

Više se neće raditi o riziku ili sigurnosti. Ipak, umjesto da znate da, kako biste nastavili rasti, morate također nastaviti osvajati stvari kojih se bojite.

Više ne vidite smisao u tome da sami sebe odgovorite od onoga što najviše želite ili da poričete svoje unutarnje emocije. Umjesto toga, sve se svodi na to da svoje osjećaje shvatite kao istinu i slijedite ih. Neptun je trenutno u znaku Riba, kao i Sunce i Mjesec.

Nakon što se danas Mjesec i Neptun uklope u znak Riba, možete upotrijebiti svoje intuitivne darove da dešifrirate koji su događaji u vašem životu blagoslov, a koji bi umjesto toga mogli biti smetnja.

A onda vam Pluton, gospodar podzemlja, na svom posljednjem stupnju Jarca, pomaže da dosegnete vlastitu kumulativnu točku onoga što mora nestati kako biste se mogli transformirati.

Ovo je moćno vrijeme da prihvatite promjene prema kojima vas svemir vodi sa što više milosti i samopouzdanja.

Ono što je počelo jučer samo je građevna sila energije koja će nastaviti rasti kako stelij u Ovnu bude dostizao vrhunac ovaj tjedan. A Saturn i Pluton se pripremaju za promjenu znakova sljedećeg mjeseca.

Ovdje se radi o pomoći da vas odmaknemo od mjesta gdje ste zapeli kako biste se osjećali slobodnima rasti na sljedeću razinu svog života.

Ova godina je ozdravljenja. Ipak, radi se i o istinskom zakoraku u svoju višu verziju sebe. Danas je samo početak toga.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 23. februara:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Vaš mladi mjesec bio je tako lijep, snažan trenutak za vas. Danas ćete se možda osjećati kao da stalno jašete visoko. Mlad Mjesec inicira nove početke; u vašem znaku, radi se o pomoći da se uskladite sa svojim uvjerenjima i vizijom svog života.

Često sumnjate u sebe mnogo više nego što je potrebno. Dio toga je vaša promjenjiva priroda, a drugi je da vas drugi mogu kritizirati zbog vaše idealističke prirode.

No, tijekom ovog mladog Mjeseca, pa čak i cijele vaše sezone Riba, radi se o prepoznavanju da doista vidite ono što bi drugima moglo promaći. Razumijete što je važno i možete usmjeriti svoju energiju na takav način da dodirnete svoju intuiciju. Pa čak i vibraciju svemira. Vjerujte sebi Ribe, iznad svega, jednostavno vjerujte sebi.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2