ZVIJEZDE OTKRIVAJU zašto OVA dva znaka često nemaju sreće u ljubavi i zašto često starost dočekaju sami

ZVIJEZDE OTKRIVAJU zašto OVA dva znaka često nemaju sreće u ljubavi i zašto često starost dočekaju sami

21 veljače, 2023 0 By Admin

Gotovo svaka osoba već od rane mladosti počne razmišljati kako će jednog dana imati savršenog partnera, ljubav i kuću punu djece. Baš onako kao što je na filmovima. Mnogima se takvi snovi ispune, nekima ipak ne.

Teško je naći svoju srodnu dušu i nekoga s kim ćemo ostariti, a za neke zodijake ponekad i nemoguće…

 

Prvi je BIK:

Koliko god zvučalo neistinito, ali da, Bikovi su znak zodijaka koji najčešće od svih zodijaka starost dočekaju sami. Bikovi su veoma radoznali i vole istraživati svijet i upoznavati se sa različitim profilima ljudi. Vrlo su društveni i komunikativni pa im ne predstavlja nikakav problem prići i sasvim nepoznatim ljudima, ostvariti komunikaciju i upoznati se.

Često imaju psihički nestabilne partnere ili one koji su već u nekoj vezi. Često ih ne zadovoljava veza, odnosno partner, ali ne odustaju, nego slijepo vjeruju da će se partner ili promijeniti ili da će se desiti čudo i da će veza ipak na kraju uspjeti. Osim toga, često se zaljube u one osobe koje im iz nekog razloga nisu dostupni. Tada se emocionalno slome i čekaju nadajući se da će ipak ostvariti tu vezu.

Vječiti optimisti koji vjeruju u čuda i koji čekaju da se situacija okrene u njihovu korist. U tome vjerovanju i čekanju vrijeme prođe. Na kraju ostanu emotivno slomljeni, razočarani i povrijeđeni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Oni zaista žele i žive za obitelj, partnera, ljubav i djecu. To im je smisao života, ali najčešće izaberu potpuno pogrešne partnere i na kraju starost dočekaju sami.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2