ŽENA BLIZANCI – Ako ste dovoljno sretni da je dobijete kao romantičnu partnericu ili prijatelja, NIKADA je NEMOJTE PUSTITI, jer ona je uistinu JEDNA od MILIJUN!

ŽENA BLIZANCI – Ako ste dovoljno sretni da je dobijete kao romantičnu partnericu ili prijatelja, NIKADA je NEMOJTE PUSTITI, jer ona je uistinu JEDNA od MILIJUN!

20 veljače, 2023 0 By Admin

Pod upravom Merkura, planeta komunikacije i intelekta, oni sa Sunčevim znakom Blizanaca rođeni su između 21. svibnja i 21. lipnja.

Poznat kao Blizanci, ovaj simbol potječe iz grčke mitologije: blizanci Pollux i Castor navodno imaju dva različita oca; kada je Castor umro, njegov blizanac Pollux zamolio je boga Zeusa da ih učini besmrtnima i zauvijek spoje zajedno, zbog čega se kaže da su Blizanci “dva lica” ili imaju dvostruku osobnost.

Budući da su rođene u zračnom i promjenjivom znaku, žene Blizanci su duhovite, vrlo društvene, napreduju u avanturama, lako im je dosadno i otvoreno pozdravljaju promjenu u svom životu. Lako se prilagođava novim sredinama.

 

Žena Blizanci: Pregled

Žena Blizanci je istinski slobodan duh, znatiželjna o svom okruženju i svijetu koji je još neistražen. Vrlo je inteligentna, sposobna brzo apsorbirati i naučiti nove ideje i informacije i uživa ih dijeliti s drugima, prenositi svoje znanje dalje.

Ona uspijeva u društvenim okruženjima i prva je koja je probila led u upoznavanju novih ljudi. Žena Blizanci je netko tko se može prilagoditi novim situacijama, što znači da nema problema sklapati prijateljstva, razgovarati o tome što joj je na umu i istraživati ​​najdublje dubine svog inteligentnog uma.

Iako je Blizanci fleksibilni i zabavni, ona je također nemirna i ne može dugo sjediti mirno. Uvijek je u pokretu, pokušava ostati zaposlena i potaknuti svoj um i žeđ za znanjem.

U njezinim odnosima to se može dovesti do nesposobnosti da se posveti i ostavljanja stvari nedovršenim zbog toga što je lako ometa nova prilika.

 

Zaljubljena žena Blizanci i veze

Kada traži potencijalnog partnera, zanima je netko tko joj može pokazati vrijeme njezina života; to znači zauzeti njena nova mjesta i otkriti stvari koje nikad nije iskusila. Za one koji žele izlaziti sa ženom Blizancima, nemojte se šokirati ako joj dosadi rutina, pa je do drugog spoja prešla na nešto drugo.

Zaljubljena žena Blizanci, međutim, je privržena, ali će i dalje skrivati ​​svoje emocije, jer se bori da se pomiri sa svojim pravim osjećajima. Ona se zadržava na granici između toga da bude posvećena partnerica i da se pita postoji li nešto bolje za nju.

Žene Blizanci znaju što žele u ljubavi, ali će krenuti dalje ako ostanu nezadovoljne.

Idealan partner za damu Blizanci je netko tko je neće pokušavati suzdržati, pruža stalan osjećaj avanture i zabave te vodi s povjerenjem kako bi se uskladio s njezinim. Nesretni Blizanci sigurno će skočiti s broda, a njezin će partner točno znati zašto. Budući da joj je predanost teška, možda će se boriti da pronađe dugoročnu vezu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U kompatibilnosti s Blizancima, ovaj zračni znak je najkompatibilniji s Vatrenim znakovima Lava i Ovna, te drugim zračnim znakovima Vaga i Vodenjak. Lav i Ovan stimuliraju potrebu Blizanaca za avanturom i održavanjem neovisnosti, dok Vaga i Vodenjak također vole učiti nove stvari i društvena su stvorenja. Žene Blizanci su po prirodi…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2