LJUBAV u SLJEDEĆOJ SEDMICI: OVA dva znaka će USKORO UŽIVATI u LJUBAVI kao NIKADA RANIJE!

LJUBAV u SLJEDEĆOJ SEDMICI: OVA dva znaka će USKORO UŽIVATI u LJUBAVI kao NIKADA RANIJE!

19 veljače, 2023 0 By Admin

OVAN

Znate, više od svega, da trebate biti s nekim tko vam je jednak. Ovaj tjedan, posebno, ne biste trebali tolerirati ništa manje! Možda je previše lako zaglupiti se da biste izlazili s nekim tko vas ne cijeni, ali možete naučiti prevladati taj poriv. Ovaj nesretni obrazac ne mora upravljati vašim životom. Neovisni ste, samodostatni, ambiciozni i možete biti potpuni uspješni. Zaslužujete nekoga koji vas u potpunosti podržava, a ne onog koji vas pokušava spustiti na svoju razinu.

 

BIK

Vaši su romantični standardi važni! Ovo je tjedan u kojem ćete otkriti da ste uistinu sposobni početi implementirati teško stečene lekcije u svoju stvarnost. Ovo je ključno vrijeme za važne razgovore sa svojim ljubavnikom. Zamislite to kao prijavu, samo da biste bili sigurni da su vaše vrijednosti usklađene. Ili, ako ste slobodni, možete se divovsko potapšati po leđima jer niste ugrozili svoj osobni integritet samo da biste izašli s nekim tko nije bio na vašoj razini duhovno, intelektualno ili čak moralno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U ovom trenutku postoje neke velike mogućnosti u vašem ljubavnom životu. Sada ste spremni za skok vjere u potpuno novom smjeru i dobiti ono što stvarno želite u stvarima srca! Ako ste već u vezi, onda bi planeti mogle pomoći vama i vašem bračnom drugu da riješite sve probleme koje ste imali koji uključuju zajedničke resurse. Možete razviti strateški plan napada s kojim se oboje slažete. Osim toga, oboma bi trebalo biti puno lakše to slijediti.

 

RAK

Produktivne razgovore svakako je moguće ovog tjedna. Vi i vaš partner konačno možete prebroditi sve komunikacijske nesreće. Oboma bi trebalo biti lakše nego ikad da razjasnite svoje perspektive i još jednom stvarno shvatite što drugi govori. To bi moglo uvelike pomoći u ponovnom uspostavljanju harmonije između vas ako je u posljednje vrijeme bilo problema. Singl? Mlad Mjesec mogao bi vam donijeti uzbudljiv susret. Ta će osoba vjerojatno biti netko tko vas visceralno privlači – može biti toliko hipnotičan da se nećete moći oduprijeti. Vau!

 

LAV

Možda će vam se ovaj tjedan posvetiti romansi lakše nego inače! Ako razmišljate o vjenčanju, zarukama ili čak o ulasku u posao sa svojim bračnim partnerom – vjerojatno će ovaj tjedan postati sjajan. Upamtite, svako obećanje koje date vrlo je vjerojatno da će izdržati test vremena. Ako ste slobodni, možda ćete osjetiti dodatni osjećaj usamljenosti. Ne brini – ljubav za tebe nije nedostižna. Svemir djeluje na drugačijoj vremenskoj skali od nas, stoga samo budite strpljivi i otvorite oči za zlatom na neočekivanim mjestima.

 

DJEVICA

Romantika vam se ponovno otvara na izvanredne načine. Slobodni pripadnici ovog znaka će vrlo vjerojatno upoznati nekoga s kim osjećate duboku emocionalnu i intelektualnu povezanost. Ako slučajno izlazite s nekim, onda bi povezanost Marsa u vašem sektoru romantike s Jupiterom u vašem partnerskom sektoru mogla učiniti stvari ekskluzivnim. Već ste u potpunosti predani? Vi i vaš partner možete pokušati dobiti bebu.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2