Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 19. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 19. februar

18 veljače, 2023 0 By Admin

Imamo Mjesec u harmoniji s planetom ljubavi, Veneru koja pomaže trima horoskopskim znakovima, a u astrologiji su ova dva planeta prijatelji pa njihov razgovor može biti samo dobra stvar.

Zaboravite svoje probleme, hajde, budite sretni, jer dok smo svi u redu za sretan dan, tri znaka Zodijaka će pogoditi jackpot kada su u pitanju romantika i romantične geste.

Mjesečev sekstil Venera je gotovo sve što svatko može poželjeti ako je zaljubljena osoba. Ovaj astrološki tranzit sponzorira zajedništvo, intimnost, duboku prijateljsku ljubav — vrstu ljubavi koju dijele dvoje ljudi koji nisu samo zaljubljeni, već su i najbolji prijatelji.

Postoji suosjećajno razumijevanje koje dolazi sa svim našim potezima danas, a mi ćemo početi toliko cijeniti osobu s kojom smo.

Ovaj planetarni tranzit mogao bi nas potaknuti da izađemo i dobro se provedemo i s drugim prijateljima, jer je izvrstan ljubavni horoskop za večernje sastanke s drugim parovima. Društvene aktivnosti zabavne su za parove koji najbolje reagiraju na ljupki razgovor Mjeseca s Venerom, jer nema izričite potrebe da budu sami; to će doći kasnije.

Sigurni smo u našim odnosima; ne trebamo ništa dokazivati jer sve ljubavi dolaze prirodno i bez očekivanja. Dnevna astrološka prognoza slobodno teče kroz ljubavne situacije i do kraja ovog lijepog dana trebali bismo se osjećati toliko sretni što smo živi da ćemo biti spremni za novi dan, sutra.

Tri horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi 19. februara:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Zasigurno vam je trebao sretan dan poput današnjeg da vas vrati na kartu, a to zapravo znači da ste bili toliko pod stresom da niste imali vremena za ljubav. Srećom po vas, vaš je partner dovoljno jak da izdrži za vas i s Mjesecom koji se povezuje s Venerom na nebu, radeći svoju pozitivnu energiju, primijetit ćete da zapravo niste bili ‘prisutni’ za ljubav vašeg partnera.

BANG, to mijenja sve. Trebala je samo provjera stvarnosti, a ljubavni horoskop s Mjesecom u sekstilu Venerom to donosi u megadozama. Kao da konačno otvarate oči, kao da se dim razišao i sada opet možete vidjeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

A točno ispred vas je najljepša osoba koju poznajete: vaš partner, i svi su tu za vas. Sada kada ste se trgnuli iz transa stresa, možete otići i provesti najbolji dan i noć s ovom divnom osobom koja je čekala da se probudite!

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2