LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Februar: Jedna LAŽ će se otkriti i SRUŠITI SVE PRED SOBOM…

LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Februar: Jedna LAŽ će se otkriti i SRUŠITI SVE PRED SOBOM…

18 veljače, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Jedna osoba vam jako nedostaje ali vi ste previše ponosni da učinite nešto po tom pitanju. Prilika da popravite situaciju ukazat će vam se u tokzu dana, a da li ćete to zaista i napraviti ovisi prije svega koliko ćete obuzdati vaš ponos.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Napadi vašeg partnera na vas nastavit će se i tokom današnjeg dana. Vi nećete uspjeti objasniti partneru da ništa ne krijete od njega i zbog toga bi mogao nastati velik problem u vašoj vezi. Pokušajte na sve načine uvjeriti partnera da griješi.

 

 

BLIZANCI

Pokušajte danas svu energiju iskoristiti na posao, a ljubav i emocije ostavite za neki drugi dan. Zvijezde vam danas nisu sklone i sve što pokušate učiniti kako bi spasili vašu vezu neće dobro završiti.

 

 

RAK

Danas je dan koji odgovara i vama i partneru da se povučete u sebe i da se malo odmorite jedan od drugoga. Tu nema ništa loše, povremeno je potrebno malo odstojanje kako bi ljubav opstala.

 

 

LAV

Danas ćete se osjećati jako loše jer ćete slagati voljenu osobu. Ta laž neće biti tako bitna, ali osjećat ćete krivnju što ste ju izrekli, a povratka više nema. Vaš partner neće pokazati da vam ne vjeruje, ali za budućnost razmislite da li želite takve stvari ponavljati.

 

 

DJEVICA

Dosta stvari kod partnera vam ide na živce i sada je vrijeme da mu to kažete. Nećete pogoršati situaciju između vas ako mu iskreno kažete što vam sve ne odgovara u vašoj vezi. Bolje je reći na vrijeme zbog sretne budućnosti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2