Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

13 veljače, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan u tjednu: ponedjeljak, 13. veljače

U tjednu koji je pred nama posljednja četvrt Mjeseca u Škorpionu osvjetljava vaš sektor koji vlada transformacijom — što je trenutno važna tema za vas.

Mjeseci u posljednjoj četvrti spominju osjećaje odgovornosti i akcije.

Traži od vas da budete iskreni o tome što je vaša istina i pomaže vam da se transformirate na sve načine na koje ste vođeni.

Već znate da se vaš život mijenja na načine koje više ne možete zaustaviti pa je uzaludno pokušavati. Ovaj tjedan što više budete prihvaćali ono što jest, to ćete više biti u mogućnosti kreirati ovo sljedeće poglavlje prema vlastitoj viziji.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan u tjednu: nedjelja, 19. veljače

Energija Jarca vlada vašim sektorom sreće, što znači da dok Pluton završava svoj boravak ovdje, možete osjetiti neke dramatične promjene u svom životu.

Ovog tjedna otvaraju se nove prilike u vašem društvenom krugu.

Postoji šansa za veliku nadogradnju ako iskoristite resurse onih kojima ste okruženi.

Pluton vlada svim vrstama velikih transformacija, ali je spreman osloboditi se ograničenja Plutona, poput onoga za što se i vi pripremate.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan u tjednu: petak, 17. ožujka

Ovog tjedna Sunce i Saturn interludiraju unutar zadnjeg stupnja Vodenjaka. Horoskopski znak Vodenjak je onaj koji ima moć nad svim temama sreće u vašem životu, a susret Sunca i Saturna ovdje nudi vrlo moćno značenje.

Potražite gdje se stvara prostor u vašem životu kako biste mogli iskoristiti nove prilike koje će se pojaviti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 18. veljače

Sanjivi i intuitivni znak Riba vlada najsretnijim dijelom vašeg života, što znači da će zasvijetliti kada Sunce uđe ovdje ovaj tjedan.

Venera je već u Ribama što vam daje bolji osjećaj vaših strasti i onoga što vas uistinu ispunjava. Kako se Sunce ovdje pridruži Veneri, bit ćete spremni djelovati kako biste istinski počeli stvarati više onoga što volite u svom životu.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 18. veljače

Transformacija je trenutno ključna riječ jer se čini da je uz toliko prisutne iscjeljujuće energije promjena prisutna posvuda. Transformacija je ipak dublja od same promjene i događa se kada je vaše unutarnje ja konačno u skladu sa životom koji stvarate izvan sebe.

Ovog tjedna, dok Sunce u Ribama aktivira teme povezane s ovim dijelom vašeg života, možete očekivati da ćete se osjećati kao da ste potpuno druga osoba, što znači, na vašu sreću, da ćete i život vidjeti na taj način.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan u tjednu: ponedjeljak, 13. veljače

Prva četvrt Mjeseca u Škorpionu pomoći će vam da poboljšate svoj komunikacijski stil kako biste mogli bolje izraziti sebe i svoje ideje.

Mjeseci u prvoj četvrti vam pomažu da preuzmete odgovornost, a zatim i djelovanje na temelju razumijevanja onoga što trebate otpustiti.

U vašem komunikacijskom sektoru pomoći će vam da vodite važne razgovore o karijeri i ljubavi koji vam mogu pomoći da se osjećate kao da trošite više energije na stvaranje onoga što želite umjesto da brinete o onome što niste.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2