Ako ste Rak, Vodolija ili OVAJ znak, radujte se! Pred vama je sjajna sedmica i mnogi razlozi za sreću, od 13. do 19. februara

Ako ste Rak, Vodolija ili OVAJ znak, radujte se! Pred vama je sjajna sedmica i mnogi razlozi za sreću, od 13. do 19. februara

12 veljače, 2023 0 By Admin

Uvijek je dobar znak kada vidite niz tjednih tranzita, a mnogi od njih izgledaju korisno i nadahnjujuće.

Iako svaki tjedan i svaki dan dolazi sa svojom vlastitom verzijom borbe, moramo imati na umu da je ostati pozitivan i zadržati pozitivan stav naša najbolja obrana od potapanja u jamu očaja.

Dakle, kada se pojave ovakvi tjedni, ima razloga za veselje, jer nije samo pozitivno… lako je. Bez gnjavaže ovaj tjedan.

Za ljubitelje svijeta, imamo Mjesec u trigonu s Venerom, koji će mnogima pružiti uzbuđenje spoznaje da su na pravom putu kada je u pitanju ljubav.

Imamo i Mjesec u trigonu s Jupiterom koji je praktički sastavljen od pozitivnosti, te Veneru u konjunkciji s Neptunom, važan tranzit za maštu. Potrebna nam je naša mašta tijekom ove točke i moramo podijeliti ono što maštamo jer ovaj tjedan bismo mogli biti na nečem nevjerojatnom.

Iako nije svaki tranzit ovog tjedna optimalan za naše zdravlje i dobrobit, snaći ćemo se zahvaljujući sekstilnom Jupiteru Merkura, koji ima moć izvući nas iz loše situacije i gurnuti nas izravno u nešto dobro.

Zaokružujući tjedan, Mjesec će ući u horoskopski znak Vodenjaka; posebno dobar tranzit za Vodenjake i neizbježna dobrodošlica sunčevog znaka Riba. Uskoro će postati sezona Riba, ljudi, i nema ništa loše u tome!

Tri horoskopska znaka sa sjajnim tjednim horoskopom od 13. do 19. februara:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Stvari vam jednostavno idu ovaj tjedan, a ni vi se ne žalite. Dobar je osjećaj odmoriti se, a ovaj je ne samo zaslužen nego i očekivan. Zapravo, ti si taj koji je odredio ovaj prekid, jer si znao da će ti trebati malo vremena za odmor, a ako ti to ne učiniš sam, nitko neće.

Vaš će ljubavni život ovog tjedna biti neupadljiv, na sve prave načine. Isto vrijedi i za vaše zdravlje i izbore koje donosite; u vašem svijetu, nema vijesti je dobra vijest o temi zdravlja. I zasad je dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Čini se da ste i ovaj tjedan prilično disciplinirani, što vam pomaže da imate prednost; znaš što radiš i ne pretjeruješ, što je nešto što ti ponekad može zavladati životom. Sve stvari u umjerenim količinama čine trik za tebe. Uživajte u laganom tjednu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2