Savršena sedmica za ljubav za OVE znakove! –  Jednom znaku će SVE GREŠKE biti OPROŠTENE, netko će ZAPOČETI VEZU, a netko dobiti BRAČNU PONUDU

Savršena sedmica za ljubav za OVE znakove! – Jednom znaku će SVE GREŠKE biti OPROŠTENE, netko će ZAPOČETI VEZU, a netko dobiti BRAČNU PONUDU

11 veljače, 2023 0 By Admin

OVAN

Nije vrijeme za svađu sa svojom voljenom osobom. Provedite vrijeme zajedno i zdravo razgovarajte. Položaj planeta može uzrokovati da vaš partner bude rezerviran i manje komunikativan. Izbjegavajte da postanete agresivni u vezi. Ovaj tjedan je namijenjen poboljšanju vaše bračne veze i pružanju nezaboravnog zajedničkog vremena. Zvijezde vas upozoravaju da izbjegavate teške razgovore i bespotrebne rasprave. Agresivnost predstavlja zdravstveni rizik.

 

BIK

Ne donosite ishitrene odluke u svom ljubavnom životu. Tvrdoglavost vas može dovesti u nevolje i uznemiriti vašeg voljenog. Stoga budite oprezni i strpljivi te se ponašajte zrelo. Ljubavni život može biti pogođen zbog zauzetosti rasporeda. Uvjeti bi se mogli poboljšati u drugom dijelu tjedna, a možda će postojati prilike za zajedničko druženje. Ako ste u braku, onda bi ovo vrijeme moglo biti dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Savjetuje se pozitivan stav. Možda postoji tajna veza. Predlažemo vam da izbjegavate svađe. Intimnost s partnerima može se održati kratkim putovanjem ili razmjenom darova. Može se dogoditi proslava, druženje ili kratko putovanje s proširenom obitelji. Savjetujemo vam da pazite da se razlika u mišljenjima ne pretvori u ružnu scenu i ne utječe na vaše odnose s obitelji ili voljenom osobom.

 

RAK

Pozitivne kozmičke sposobnosti vjerojatno mogu poboljšati vaš život i raspoloženje. Ova faza bi vam mogla pomoći da shvatite svoje osobne jednadžbe odnosa. Vaš sustav podrške može biti jači, a prijatelji mogu biti od pomoći. Možda ćete se sresti sa starim prijateljima ili ćete imati sretno razdoblje. Savjetuje vam se da najbolje iskoristite svoju sreću. Kako vaša veza napreduje, ova faza će vas vjerojatno educirati.

 

LAV

Ovaj tjedan igrajte ulogu mirotvorca za smirenost vašeg zdravog uma. Vaš horoskop sugerira da morate rješavati probleme u vezi koji se pojavljuju brzo i s krajnjim razumijevanjem. Ako ste u vezi na daljinu, predlaže se da to uskoro podignete na sljedeću razinu predanosti. Ako želite riješiti neki problem, za sada budite diplomatski i pokušajte o tome razmišljati otvorenog uma.

 

DJEVICA

Dok dobro surađujete s drugima vedrog uma, možda ćete vidjeti da ste blagoslovljeni finim intelektom i ljubaznošću. Može proširiti vizualne i misaone procese i donijeti vam prilike za romantičnu i svježu vezu. Ovaj tjedan možda ćete najviše uživati ​​u užicima sa svojim najdražima. Sa svih strana se očekuje dobra podrška i sreća.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2