Ljubavna kompatibilnost LAVA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost LAVA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

4 veljače, 2023 0 By Admin

Kao Lav veći od života koji voli dramu odijevanja i izlaska, potreban vam je jednako vatreni partner — poput Ovna ili Strijelca — koji može odgovarati vašem tempu i opskrbiti vas pažnjom za kojom žudite. Pazite na znakove duboke vode koji će ugasiti vaš visokoenergetski plamen.

 

Lav i Ovan

Lavovima vlada Sunce, što vas čini briljantnim, kreativnim, velikodušnim i otvorenog srca. Živite da biste voljeli i bili voljeni. Kad se spojite s Ovnom, koji je također Vatreni znak, romansa je usijana. Oboje imate dječje čuđenje o svijetu oko sebe i neusporedivi entuzijazam kada se zaljubite u nekoga. Sjajno ćete se zabaviti potaknuti sve vrste aktivnosti i uživanja. Imajte na umu da igračkim prijateljima brzo dosadi gotovo svaka igra i morat ćete imati nekoliko trikova u rukavu kako biste partnera zainteresirali!

 

Lav i Bik

Bikovi su senzualna stvorenja koja traže jednostavna zadovoljstva. Lavovi moraju dobiti puno ljubavi i pažnje kako bi se osjećali sigurno u vezi. Oboje ste odani u ljubavi, ali budući da ste oboje fiksni znakovi, možete biti tvrdoglavi i teški. Svatko od vas razumije koncept uzimanja – to je davanje u kojem oboje niste uvijek tako dobri. Ako možete prijeći preko svojih vlastitih potreba i prihvatiti jedinstveni način izražavanja ljubavi jedno drugome, ovo može biti uzbudljiva utakmica s dugoročnim potencijalom i ona koja će vas oboje naučiti kako slobodno davati sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Lav i Blizanci

Blizanci vole sve aspekte komunikacije, a vi ćete odmah biti opčinjeni njihovom duhovitošću i šarmom. Kada se Lav i Blizanac spoje, privlačnost je snažna i magnetična, povećavajući vašu zajedničku znatiželju ne samo jedno za drugo, već i za svijet oko vas. Bili ste sjajni prijatelji u igri u životu i poslu – kreativne iskre lete između vas jednako često i lako kao i one fizičke. Samo pazi da igraš lijepo. Možda nemate dar riječi kao što ima vaša ljubav Blizanci, ali to ne znači da niste jednako sposobni napraviti show.

 

Lav i Rak

Lavovi i rakovi su poput noći i dana kada su u pitanju odnosi. Vi ste bistri i sunčani, dok je Rak ćudljiv, introvertiran i osjetljiv. Lako možete zasjeniti svog Raka. Nikada nećete poželjeti ljubav ili privrženost u ovoj vezi, što je Lavu najvažnije. Vaš Rak ne treba toliko pažnje i nježnosti, ali ono što Raku treba jest da se osjeća sigurnim. Prije nego što se povežete s Rakom, morat ćete se zapitati jeste li sposobni pružiti sigurnost potrebnu da se ovaj partner osjeća sigurno s vama.

 

Lav i Lav

Kad se dva lava spoje, može doći do konkurencije. Iako oboje želite uvijek biti alfa mačka, morat ćete se s vremena na vrijeme povući i prepustiti drugome da vodi. Tajna vašeg uspjeha je u tome da se ne shvaćate tako ozbiljno – smijte se svojim hirovima, prekršite pravila i dijelite jedni drugima komplimente, često. Vi ste dvije kreativne duše koje ne samo da sumnjaju da ste posebni, već to znate. Vaše slabosti su arogancija i ponos. Ako naučite kako utišati partnerovo urlanje i umjesto toga ga natjerati da prede, možda ćete to uspjeti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2