Rak će se RAZOČARATI i SLOMITI, pred Vagom VELIKO IZNENAĐENJE, a OVOM znaku se vraća BIVŠA LJUBAV!

Rak će se RAZOČARATI i SLOMITI, pred Vagom VELIKO IZNENAĐENJE, a OVOM znaku se vraća BIVŠA LJUBAV!

31 siječnja, 2023 0 By Admin 2

RAK

Razočaranje koje ćete doživjeti u narednom periodu vrlo teško će se odraziti na vas. Izgubit ćete povjerenje u ljude za koje ste smatrali da su vam pravi prijatelji.

Neki njihovi postupci će vas jako povrijediti. Nećete moći razumjeti zašto su vam tako nešto priuštili.

Analizirat ćete prvo sebe i svoje postupke prema njima, ali nećete moći pronaći ni jednu lošu stvar koju ste im učinili.

Time će vaše iznenađenje njihovim postupcima biti veliko, a razočarenje u njih će dugo trajati. Puno ćete vremena potrošiti tražeći uzroke takvog ponašanja prema vama. To će biti uzaludno jer ste uvijek bili fer i korektni prema svojim prijateljima.

Takvo stanje će dovesti do toga da ćete preispitati svoje odnose sa tim ljudima koji su vas razočarali svojim postupcima i vjerojatno ćete zahladiti odnose sa njima. Ništa drugo vam neće preostati nego okrenuti se sebi i misliti o sebi, a lažni prijatelji vam nisu ni potrebni.

Zbog takve situacije ni odnosi u obitelji neće biti na visokom nivou. Dolazit će do trzavica i svađa, upravo zbog vaše nervoze uzrokovane vašim razočaranjem u prijatelje.

Odnos sa partnerom će također biti sve samo ne dobar, pa ćete morati odrediti svoje prioritete u životu i tako se i postaviti. Ne smijete dozvoliti da vam bilo što razdire odnose u obitelji i sa partnerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ostavite druge po strani i posvetite se onom što vam je bitno. To će vas usrećiti i cijela situacija će postati puno bolja iako će biti potrebno neko vrijeme da se stanje sredi.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2