CIGANSKE KARTE imaju VRLO BITNA UPOZORENJA za OVA 2 znaka! Trebat će biti OPREZNI, MUDRI i PAMETNI…

CIGANSKE KARTE imaju VRLO BITNA UPOZORENJA za OVA 2 znaka! Trebat će biti OPREZNI, MUDRI i PAMETNI…

31 siječnja, 2023 0 By Admin 2

DJEVICA

Ciganske karte: Previše truda ulažete u posao i to se odražava na vaše psihičko stanje. Željeli bi ste da sve uvijek ispadne savršeno, trudite se u tome, ali pojedini kolege na poslu puno više vremena troše na pisanje poruka na mobitelu nego na ono što bi trebali raditi.

Vidite to, prelazite preko toga i dalje marljivo radite ono za što ste plaćeni. To je vrlo lijepo od vas, ali vaši živci ne mogu podnijeti osobe koje ne rade ono što bi trebali. To vas živcira i frustrira. Nemoćni ste i jedino što vam preostaje je da radite svoje i zanemarite ove druge.

To ne možete koliko god se trudili i polako pucate po šavovima. Morate shvatiti da niste jedini koji ima takve probleme. Svuda, ali baš svuda, u svakoj firmi postoje ljudi koji se izvlače od posla, a oni koji rade svoj posao moraju i tuđi. Jer posao se mora napraviti, samo je pitanje tko će to učiniti.

Teško je vama bilo što savjetovati što i sami već ne znate. Svjesni ste da ćete ozbiljno oboljeti ako nastavite u sebi trpjeti nepravde. Znate da i neće biti baš velike koristi ako dignete dreku.Tada bi mogli samo vi ispaštati zbog toga. Ono što vam slijedi moglo bi još više pogoršati vaše stanje.

Zvijezde vam ne donose naklonost u sljedećem periodu pa bi mogli doživjeti još stresova nevezanih za posao. Najpametnije bi bilo uzeti odmor, na bilo koji način i neko vrijeme ostati u krugu obitelji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bavite se svakodnevnim poslovima po kućanstvu, odmorite mozak, spustite tenzije i odmorite dušu i tijelo. Pripazite na sebe jer nitko drugi to neće učiniti umjesto vas.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2