ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Rak, Lav i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 30.01. do 05.02. će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Rak, Lav i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 30.01. do 05.02. će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

29 siječnja, 2023 0 By Admin

Ovaj tjedan dolazi s malim tamnim oblakom koji se nadvija nad njim u vezi s tim kako vidimo sebe i koliko brzo prosuđujemo ono što vidimo. Budući da je ovo zadnji tjedan januara, stavili smo određeni pritisak na sebe da uspijemo.

Imamo ‘početak godine’, i ako nismo oprezni, mogli bismo se osjećati potišteno i depresivno jednostavno zato što još nismo stvorili ‘život iz snova’ za sebe.

Zašto si to radimo? Pa, ne želimo se zamjerati, ali teško je ne osuđivati vlastite ‘takozvane’ neuspjehe kada vrebaju tranziti poput Mjesečevog trigona Plutona.

A s Mjesecom u konjunkciji s Marsom ubrzo nakon toga, mogli bismo osjetiti da je ovaj ‘tamni oblak’ namijenjen nama osobno. Iako nas ima mnogo toga što nas može inspirirati tijekom tjedna od 29. siječnja do 4. veljače, puni smo proturječnih astroloških događaja. Za mnoge od nas, posebno za tri određena znaka Zodijaka, ovaj bi se tjedan mogao činiti težim nego što možemo podnijeti.

Mjesec u znaku Blizanaca dolazi u posjet krajem siječnja, stvarajući u nama osjećaj nade. S Venerinim sekstilom Sjevernog čvora početkom veljače, sigurno ćemo se vratiti u svoj ritam. Ali tjedan općenito ima svoju cijenu: strpljenje.

Možemo se osjećati potlačeni svom sumnjom u sebe koja se javlja tijekom ovog vremena. Ali moramo shvatiti da je ovo samo faza. Izdići ćemo se iznad, a tama koju osjećamo tijekom tjedna proći će jednako lako kao što je i došla.

Tri horoskopska znaka s lošim tjednim horoskopom od 30. januara do 5. februara su:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj tjedan imaš izbor, Raku: možeš pasti u jamu očaja i žaliti se na svoju sudbinu, koja i NIJE TAKO LOŠA… Ili možeš izabrati da se iz svog samonametnutog funk-a izvučeš na pozitivniji način razmišljanja .

Vi, budući da jeste, odlučit ćete se za rupu očaja, jer je onima koji su rođeni u znaku Raka teško dobro se nositi s tranzitima kao što su Mjesečev trigon Pluton, Mjesec u trigonu Saturn i Mjesec nasuprot Merkuru. Svi tranziti koji će se dogoditi ovog tjedna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zajedno, ovi će događaji utjecati na vaše samopouzdanje, a ono što vam najviše smeta je to što ste općenito vrlo samopouzdani. Pa morate shvatiti zašto se ovaj tjedan osjećate tako nedovoljno. Prvo, savršeno si dobro. Ako odlučiš uspjeti, možeš. Ono što ćete, međutim, izabrati jest pobijediti sebe jer niste superheroj. Opusti se, Raku, ne moraš biti tako strog prema sebi.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2