RAK- Mjesec FEBRUAR bit će TURBULENTAN, ali sa SRETNIM ZAVRŠETKOM! Evo kakva vam promjene i iznenađenja Februar sprema…

RAK- Mjesec FEBRUAR bit će TURBULENTAN, ali sa SRETNIM ZAVRŠETKOM! Evo kakva vam promjene i iznenađenja Februar sprema…

27 siječnja, 2023 0 By Admin

Detaljan i opširan mjesečni horoskop za pripadnike horoskopskog znaka RAKA. Mjesec FEBRUAR bit će u znaku velikih promjena i sjena prošlosti…

Dragi Rakovi, saznajte što vas u mjesecu FEBRUARU čeka na planu posla, ljubavi i zdravlja. Da li će naredni mjesec ispuniti vaša očekivanja ili ipak neće. Vrijeme je da saznate…

 

Ljubav:

 U VEZI:

Ovo nije idealno vrijeme za ljubav za vas, jer imate mnogo toga što vučete iz prošlosti. To što vučete niste uspjeli riješiti sve do danas. Ostali ste zarobljeni u nekom drugom vremenu. To vam ne da mira i zaokuplja vaše misli.

Ta priča je završena davnih dana. Bespotrebno gajite neke nade i nadate se nečemu do čega neće doći. Ljubav je davno iščezla. Što god vi napravili ta ljubav se neće ponoviti.

To ćete napokon shvatiti početkom idućeg mjeseca. Više ćete se početi posvećivati svome partneru, jer vaš partner primjećuje promjene na vama.

Ne može to sakriti od nekoga tko vas poznaje već dugo.  Shvatit ćete da se ne živi ni za jučer ni za sutra, nego za danas. Zbog toga ćete se potruditi da uklonite sve sumnje koje ste prenijeli na svog partnera. Već sredinom mjeseca vaša veza će se ustabiliti i nestat će svaka sumnja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Partner će vam ponovo pokazati da potpuno vjeruje u vas i da nije bilo razloga da sumnja u vas i da vam ne vjeruje. Time ćete stvoriti i ojačati vašu prisnost koja je već polako nestajala i postat ćete bliskiji nego inače.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2