ŠKORPIJA- MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Gotovo da će sve biti onako kako želite, osim jednog! Saznajte što vam donosi mjesec FEBRUAR!

ŠKORPIJA- MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Gotovo da će sve biti onako kako želite, osim jednog! Saznajte što vam donosi mjesec FEBRUAR!

26 siječnja, 2023 0 By Admin

Detaljan i opširan mjesečni horoskop za mjesec FEBRUAR za pripadnike horoskopskog znaka ŠKORPIJE. Draga Škorpije, vrijeme je da saznate što su vam zvijezde namijenile u mjesecu FEBRUARU  na planu ljubavi, posla, financija i zdravlja. Provjerite da li će FEBRUAR ispuniti vaša očekivanja ili ipak neće…

 

LJUBAV

 U VEZI:

Ljudi toplog i velikog srca kojima je ljubav i obitelj ono najvažnije na svijetu. Oni žive ljubav i žive za svoju obitelj, a posebno vole i obožavaju djecu. Previše radite i iscrpljeni ste zbog posla, ali kad dođete kući, bez obzira na sav umor, nađete i snage i volje da se bavite sa svojom obitelji. Vaš partner to jako cijeni i cijeni vas kao osobu. Vi vjerojatno ni ne znate koliko to vaš partner cijeni.

Možda vam ne govori to riječima, no riječi i nisu toliko bitne. Bitno je ono kako se vaš partner ponaša prema vama. Blago onome tko vas ima za partnera. Idući mjesec bit će posebno skladan sa vašim partnerom.

Idući mjesec imati ćete više slobodnog vremena da se posvetite jedno drugom, da provedete nasamo zajedničke trenutke kojih u zadnje vrijeme nemate previše zbog užurbanog načina života i velikog broja obaveza. Polovinom mjeseca unijet će se nervoza između vas koja će rezultirati malim svađicama i nesuglasicama.

Naravno, vi ste uvijek ta osoba koja prešuti. Tako ćete prešutiti i ovaj put da se situacija ne rasplamsa u veliku svađu. Krajem mjeseca otići ćete na putovanje sa vašim partnerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ostavit ćete sve probleme iza sebe i uzeti maksimalno od vašeg zajedničkog odmora i prepustiti se sretnim trenutcima i uživanju.

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2