JARAC – MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Februar će biti pun izazova i iznenađenja! Spremite se na VELIKE PROMJENE!

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Februar će biti pun izazova i iznenađenja! Spremite se na VELIKE PROMJENE!

25 siječnja, 2023 0 By Admin

Precizan, opširan i detaljan mjesečni horoskop za mjesec FEBRUAR za osobe rođene u horoskopskom znaku JARCA.

Dragi Jarčevi, saznajte što vam donosi mjesec Februar na planu posla, ljubavi, financija i zdravlja i da li će naredni mjesec ispuniti sva vaša očekivanja ili barem dio…

 

LJUBAV:

 U VEZI:

Vi već neko vrijeme radite sve i svašta da ugodite svojoj drugoj polovici, ali kao da ne vrijedi. Vaša polovica ili ne vidi ili ne želi vidjeti. Upravo takav će vam biti i početak idućeg mjeseca.

Tijekom cijelog idućeg mjeseca vi ćete nastojati udovoljiti svojoj drugoj polovici na sve moguće načine kao što to radite i sada.

Tijekom idućeg mjeseca razmislite vrijedi li to sve. Previše dajete, a premalo dobivate. Previše prešućujete. Šutite i kad ste u pravu i kada niste.

Popuštate i kada treba i kada ne treba. Veza vam je zapala u ozbiljnu krizu. Da li ljubav blijedi ili je došlo do zasićenja!?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Polovinom idućeg mjeseca “dignut ćete ruke”. Pustit ćete da se stvari odvijaju same od sebe. Vaš partner neće ni to prepoznati.

Otvorite karte i prepustite svom partneru da kaže i pokaže što ustvari želi i da li uopće više išta želi. Vi ste svakako sve probali da sačuvate vašu vezu.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2