HOROSKOP otkriva tko će u FEBRUARU imati najviše SREĆE, tko najviše NOVCA, tko najviše LJUBAVNE SREĆE, a tko će biti IZDAN i PREVAREN

HOROSKOP otkriva tko će u FEBRUARU imati najviše SREĆE, tko najviše NOVCA, tko najviše LJUBAVNE SREĆE, a tko će biti IZDAN i PREVAREN

25 siječnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Općenito

Rođeni u ovom znaku će ovog  mjeseca pronaći dobar razvoj događaja u vezi sa svojim domom, ali odnosi s njihovom braćom i sestrama mogu biti donekle izazovni. Ovaj mjesec može dovesti do nekih nesporazuma s braćom i sestrama. Ali stvari vam se mogu popraviti od sredine mjeseca. Kraj mjeseca bit će pozitivan za vas, pogotovo u vezi s članovima obitelji, a možda ćete čak htjeti kupiti zemlju, kuću ili imanje. Možete dobiti financijske zajmove pod sankcijama. Možda će biti nekih sretnih druženja kod kuće. Planeti će vam pomoći da potražite savjet od starijih i riješite probleme s obitelji. Planeti će vas održavati zdravima. Ovo može biti mješoviti mjesec u smislu napredovanja u karijeri.

 

Ljubavna veza:

Ljubav ćete dati prekomjernom radu. Ali mogu postojati neka pitanja, posebno u financijskim stvarima, koja mogu stvoriti stres. Vaše vam samopouzdanje može dati hrabrost i može izgledati normalno, ali vaš ljubavnik može otkriti da vas nešto muči. Planeti će vas natjerati da oprostite svom ljubavniku zbog bilo kakvih pogrešaka koje su počinili u prošlosti, tako da će vaše razmišljanje učiniti zrelim, a ovo će vas učiniti dobrodušnom osobom. Vaša će veza također rasti i dobro napredovati ovog mjeseca.

 

 

ŠKORPIJA

Općenito

Rođeni u ovom znaku mogu vidjeti kako im ovaj mjesec sja sreća jer će ih planetarna energija blagosloviti. Sijat će na poslu i konačno će se osjećati kao da se uklapaju u svoje radno mjesto / organizaciju. Imat će sreće u vezi s obitelji i financijskim pitanjima i bez problema će moći upravljati svojim troškovima. Sve nesuglasice s članovima obitelji u vezi s financijama i domom, mogu se riješiti ovaj mjesec, ali trebali bi biti oprezni da ne uzimaju nove zajmove i ne zadužuju se. Ovog mjeseca imat će starog znanca koji će im pomoći na profesionalnom i osobnom planu. Zdravlje će biti dobro s nekim manjim problemima o kojima treba razmišljati. Studenti i poslovni ljudi dobro će proći.

 

Ljubavna veza:

Ovog mjeseca ljubavnika možete upoznati preko zajedničkog prijatelja, ali budući da i vaš prijatelj može imati osjećaje za istu osobu, između vas dvoje može doći do nesporazuma. Stoga morate biti oprezni u suočavanju s tuđim emocijama. Ovog ćete mjeseca biti izuzetno atraktivni. Planeti mogu učiniti da izgledate lijepo, ali morate biti zreli ako želite pronaći nekoga tko je iskren u vezama. Izgledi su privremeni, ali srce je osobe prava stvar.

 

STRIJELAC

Općenito

Rođeni u ovom znaku će ovaj mjesec biti vrlo transformativan. Istaknut ćete se u svom obrazovanju, obitelji, ljubavnom životu ili novčanim pitanjima. Bit ćete vrlo energični i ako planetarnu energiju iskoristite na dobar način, možete uspjeti. Možete postati uspješni zbog svoje pune predanosti i strasti. Nećete tolerirati ljutnju svog ljubavnika. Ako se ovaj mjesec naljuti na vas, uzvratit ćete mu. Financije će vas ovog mjeseca zaboljeti dok pokušavate riješiti svoje dugove i obveze. Uspjet ćete dok slušate svoje starješine / učitelje. Vjera u sebe ključ je uspjeha. Pomoć od braće i sestara možete dobiti ovog mjeseca. Vaša vas karijera ovaj mjesec može zauzeti i motivirati. Bit ćete toliko zaokupljeni poslom da ćete zaboraviti tugu. Studenti će se dobro snaći, a zdravlje može biti prosječna strana.

 

Ljubavna veza:

Ljubav ovog mjeseca može unijeti određenu zabunu. Možda ne znate kako postupati sa svojim partnerom, biste li trebali biti prijatelji, ljubavnici ili više od toga. Pokušavate to shvatiti, ali morate biti snažni u uvjerenju da ćete napokon uspjeti i morate uzeti vremena da upoznate partnera. Ne žurite s velikim odlukama o braku. Obavijestite svoje roditelje i prijatelje samo ako ste potpuno sigurni.

 

 

JARAC

Općenito

Rođeni u ovom znaku će imati prilično dobar mjesec. Planeti vas mogu natjerati da zaradite bogatstvo. Mogu se očekivati ​​neka kašnjenja na poslu, pa čak i promocije, ali možda ćete dobiti veliki projekt. Težina cijele vaše organizacije leži na vašim ramenima, jer će ovaj projekt biti situacija za stvaranje ili razbijanje vaše organizacije, kao i vaše karijere. Šef će vam možda obećati unapređenje u bliskoj budućnosti. Možda osjećate potrebu za izolacijom, a također možete postati duhovni. Možete očekivati ​​da će se u krugu vašeg rođaka pojaviti neki emocionalni problemi. Klonite se tračeva i glasina. Ovaj mjesec se usredotočite na svoj posao, zdravlje i obitelj i posložite svoje financije. Studenti će uložiti dodatni napor da zasjaju, a zdravlje će malo napredovati.

 

Ljubavna veza:

Ljubav vam može stvoriti stres ovog mjeseca. Možda trošite novac na svog voljenog ili životnog partnera, ali pokušajte ne trošiti previše jer će to biti loše za vaše financije. Ovog mjeseca moći ćete ispraviti odnose sa svojom braćom i sestrama. Drugima, a posebno partneru možete se činiti kao rasipništvo, a on ili ona može pomisliti da se ne bavite financijama baš najbolje i da ste neoprezni prema svojoj ušteđevini. Morate biti oprezni jer to može dovesti do nekih nesporazuma.

 

VODOLIJA

Općenito

Rođeni u ovom znaku ovaj će mjesec biti dobar do prve polovice mjeseca, a stvari će možda ostati pod kontrolom u svim aspektima života. Planeti im mogu donijeti dobitak, ali polako i stabilno. Možda imaju neke manje zdravstvene probleme. To može biti dobar mjesec za njihovo obrazovanje, obitelj, ljubavni život ili novčana pitanja. Mogu čak otići i na posao u inozemstvo. Imat će podršku prijatelja i dobronamjernika, mentora, vodiča i članova obitelji. Možete dobiti nešto novca. Sada će im biti bliži i mlađa braća i sestre. Moraju se pobrinuti za svoje zdravlje ovog mjeseca.

 

Ljubavna veza:

Ljubav vam je ovaj mjesec možda vrlo važna. Ide u dobrom smjeru i bez stresa, jer će vam planeti pomoći da uživate u svakom djeliću svoje veze, a u vašem će društvenom krugu možda postojati neko ljubavno zanimanje koje za vas može postati ozbiljna veza. Također, sada ćete postati romantični. Možda puno potrošite na svog ljubavnika i želite ga učiniti što sretnijim. Međutim, može doći do nesporazuma s ljubavnikom ili supružnikom zbog vašeg osipnog ponašanja. Stoga pripazite da ne upotrebljavate oštre riječi ili se ne upuštate u impulzivne postupke.

 

 

RIBE

Općenito

Rođeni u ovom znaku imat će dobar mjesec, jer su važni planeti poput prirodnog dobrotvornog Jupitera dobro postavljeni ovog mjeseca. Venera će također biti u vašem usponu ovog mjeseca. Položaj Marsa ovog mjeseca imat će pozitivan utjecaj na vaš govor, bogatstvo i postupke. Međutim, morate biti vrlo oprezni u svojoj komunikaciji, jer planeti poput Marsa mogu prouzročiti oštar govor. Možda se čak i zateknete na nekom neočekivanom putovanju na radnom mjestu, kao i uživajući u nekim profesionalnim dostignućima. Vaš unutarnji Guru vodit će vas kroz ovu veliku transformaciju u vašoj kući karijere. Planetarne pozicije ukazuju da će ovaj mjesec donijeti veliku transformaciju u karijeri i bogatstvu, a dobit ćete vrlo dobru udobnost i luksuz.

 

Ljubavna veza:

Ljubav se sada može pronaći ako je još niste pronašli, zbog pozitivnog utjecaja Venere. Potrebno je malo više usredotočiti se na vezu, jer ste možda prezauzeti opuštanjem i uživanjem u udobnosti, a morate biti malo proaktivniji sa svojim partnerom, supružnikom ili ljubavnikom. Možete poboljšati svoje odnose s prijateljima, ali oni mogu osjećati da s njima ne provodite dovoljno vremena. Možda se smatrate vrlo privlačnim i privlačnim za suprotni spol. Uživat ćete u umjetnosti i glazbi.

Stranice: 1 2