Ljubavna kompatibilnost DJEVICE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost DJEVICE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

23 siječnja, 2023 0 By Admin

Kao pedantna Djevica koja preferira da je život čist i uredan, vaš savršeni partner pridržavat će se vaših visokih standarda. Zemljani Bik i Jarac će se svidjeti vašoj radišnoj i praktičnoj prirodi, dok će vas dramatični Vatreni znakovi poput Djevice i Strijelca izbaciti s kursa.

 

Djevica i Ovan

Ovnovi ne gube vrijeme na stvari poput organizacije ili detalja – oni samo idu sa svojim idejama. To vam može ići na živce jer preferirate strukturu i učinkovitost po kojoj su Djevice poput vas poznate. Možda ćete smatrati da Ovna procjenjujete kao djetinjasto ili raspršeno, ali zapravo ne vidite širu sliku. Zapravo, ne vidjeti širu sliku je nešto na čemu trebate poraditi, Djevice, jer provodite previše vremena usredotočujući se na detalje. Ovnovi su pokretači i tresači, a mogli biste učiniti puno gore. Vaš život nikada neće biti dosadan s Ovnom u blizini, a na kraju biste mogli puno naučiti jedno od drugog.

 

Djevica i Bik

Djevica i Bik čine sjajan par s vašim savršenim spojem analitičkog stila i zdravog razuma. Budući da ste oboje zemaljski znakovi, potičete jedno drugo da budete produktivni. Bili biste nezaustavljiva sila koja radi zajedno u poslovnom svijetu, kao iu vašem osobnom životu. U vašoj vezi, Bik razumije vašu praktičnost s novcem i pronaći će načine da izvučete maksimalan užitak iz sveg novca kojeg zajedno potrošite. Vi ste bez besmislica, prizemni par koji može preživjeti teška vremena i ostati zajedno mnogo sretnih godina – ako ne i zauvijek.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Djevica i Blizanci

Blizanci vole sve aspekte komunikacije, a vi ćete odmah biti opčinjeni njihovom duhovitošću i šarmom. Kada se Djevica i Blizanac spoje, privlačnost je snažna i magnetična, povećavajući vašu zajedničku znatiželju ne samo jedno za drugo, već i za svijet oko vas. Bili ste sjajni prijatelji u igri u životu i poslu – kreativne iskre lete između vas jednako često i lako kao i one fizičke. Samo pazite da igrate lijepo. Možda nemate dar riječi kao što ima vaša ljubav Blizanci, ali to ne znači da niste jednako sposobni napraviti show.

 

Djevica i Rak

Rakovi su sentimentalni i mogu stvarati nered svojim kutijama uspomena i starim fotografijama. Ne možete podnijeti ničiji nered osim vlastitog – a vaš nije toliko nered koliko je to organizirana hrpa. Možete se žaliti na kaos, ali duboko u sebi dirnuti ste nostalgijom vašeg Raka. Možete ih pokušati natjerati da vide stvari s racionalnijeg stajališta, ali oni nisu toliko impresionirani činjenicama kao vi. Srećom, komunikacija je laka za vas dvoje i nećete imati problema sa stvaranjem sretnih uspomena koje ćete oboje uživati.

 

Djevica i Lav

Ako postoji jedna stvar s kojom Lav ne može podnijeti, to je kritika – a Djevici poput vas možda će biti teško ugristi se za jezik. Lavovima je potrebna beskrajna količina pohvale i pažnje, a nagradit će svog partnera predanošću, ljubavlju i velikodušnošću kada to dobiju. Skloni ste biti rezerviraniji, a to bi moglo negativno utjecati na samopouzdanje vašeg ljubavnika Lava. Ne zaboravite da ne koristite svoju oštroumnost za zadirkivanje partnera. Ako naučite postupati sa svojim lavom časno, čak i kada se ponašaju kao malo hrapavo mladunče, naći ćete se u vezi s dugoročnim potencijalom.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2