CIGANSKE KARTE od 15. do 31. Januara: Sreća će biti na strani OVIH znakova. Život će mi pružiti JOŠ JEDNU PRILIKU za bolju budućnost…

CIGANSKE KARTE od 15. do 31. Januara: Sreća će biti na strani OVIH znakova. Život će mi pružiti JOŠ JEDNU PRILIKU za bolju budućnost…

16 siječnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Neke situacije su jednostavno opasne i ne treba ih trenutno izazivati. Koliko god vam je potrebna hrabrost i otvoreno srce, trebali biste također biti svjesni svoje niske energije, promjena raspoloženja i granica koje nikada niste postavili. Možda vam ne treba toliko riječi da objasnite situaciju.

Manje govorite, a više čitajte, gledajući što se krije između redaka u životima drugih. Ako je vaše povjerenje preduboko poljuljano, nemate razloga gurati se u nerealne i nepoštene izbore.

 

BIK

Neke stvari su važnije i intenzivnije od onih koje možete vidjeti u životima drugih ljudi, ali zapravo niste pogledali ispod površine. Ako vas netko ne razumije i forsira vlastiti plan, to ne znači da biste trebali izgubiti poštovanje prema sebi ili se sramiti onoga što je samo ljudsko.

Ne vidite puno mjesta za smijeh i one divne emocije u svom srcu. Neka vaš unutarnji svijet zablista bez obzira na to što bi netko drugi mislio o vašem odabiru vremena.

 

BLIZANCI

Događaji koji su se dogodili proteklih dana imat će posljedice. Dišite duboko i dopustite svom unutarnjem svijetu da napravi toliko potrebnu stanku od ostatka svijeta.

Možda je jednostavnije pronaći pozitivan zaokret u svojoj okolini, ali vaš um mora ostati otvoren i svjesni ste da će za stvari trebati vremena. Dajte svojim ograničavajućim uvjerenjima dopuštenje za promjenu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Astralna konfiguracija dovodi razum i emocije u čudnu korelaciju koje do sada niste bili svjesni. Žurite naprijed s namjerom da svom srcu razjasnite stvari, ali ne znate kako drugima dati dovoljno informacija o stvarima oko kojih više ne želite pristajati na kompromis.

Ako vam netko stoji kao prepreka na putu, morat ćete vidjeti poruku iza toga. Prepoznajte obrazac koji se ponovno ponavlja kako biste ovaj put stvari mogli rješavati drugačije.

 

LAV

Fidel Castro je tvrdio da je preživio više od 600 pokušaja atentata. Ne postoji način na koji se može reći koliko je informacija koje se dijele zapravo istinito, ali to možete osjetiti kada netko laže. Vaša intuicija je na mjestu, razjašnjava probleme koje čak ni ne razumijete.

Podcrtavanje rješenja može postati jedina stvar u fokusu. Ono za što ste nekada mislili da je zadnje utočište sada je neophodno kao alat za prevladavanje problema koje niste uopće uzrokovali. Budite mudri i odmaknite se od destruktivnih ili štetnih pojedinaca.

 

DJEVICA

Neke su situacije prešle vaše granice i trenutno ne znate kako se nositi s njima. Ima puno prostora za širenje, ali zabuna je neizbježna ako vam se misli rasprše na previše nedovršenih projekata ili problema u isto vrijeme. Odvojite svoje prioritete i rješavajte stvari samo jednu po jednu.

Postoji mnogo načina za komunikaciju, ali neka mišljenja ipak treba zadržati za sebe. Odvojite vrijeme potrebno da se pripremite za dijaloge koji ne dolaze lako.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2