VODOLIJA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

VODOLIJA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

15 siječnja, 2023 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2023. godinu za osobe rođene u znaku Vodolije koji se sastoji od:

  • općenite astrološke analize

  • najveći izazovi

  • najveće nagrade

  • zdravlje

  • ljubav i obitelj

  • posao i financije

 

Općenito

Vjera se ispituje i preispituje mnogo puta u životima Vodolije u 2023. Možda ćete pronaći savršenu ravnotežu, ali se i dalje osjećati neuravnoteženo. Baš kao što biste mogli tražiti ravnotežu u stvarima koje vas u početku zapravo ne zadovoljavaju. Racionalnost gubi vrijednost i proljetni mjeseci nisu tako svijetli i svijetli za vas kao što drugi sunčevi znakovi misle da jesu. Ipak, divne riječi će se dijeliti i imati moć iscjeljenja. Misli podržavaju vaš put i ono što osjećate je prava stvar. Postoje stvari koje ne vidite jasno, a idealizacija može postati ozbiljan problem, kao i nedostatak odmora i opuštanja da biste dobili potpuni uvid u ono što je uistinu moguće.

Ovo može biti vaša godina iscjeljenja, pozitivne energije, situacija koje su u svojoj srži zabavne i bezbrižne. Ne dopustite da vas negativne emocije i veze s prošlošću opterećuju kada su ponude svijeta mnogo šire i lako ih je uhvatiti. Novembar i decembar obogatit će vas novim pogledom na poteškoće, što će vam olakšati da se okrenete u novom smjeru ako ste se držali stvari koje su zastarjele i ograničavaju. Recite svoje mišljenje otvoreno i slobodno, ne očekujući ništa manje zauzvrat. Tko zna koja bi se vrata mogla otvoriti ako vjerujete u pozitivnu namjeru vlastitog unutarnjeg bića, jednako ranjivog i osjetljivog kakvo jest?

 

Najveći izazovi

Teško da postoji nešto idealno na svijetu, ali to ne bi trebalo umanjiti vašu kreativnost i strast. Planetarnim tranzitima nije lako fokusirati se na bezbrižne osjećaje bez da ih preispitujete i vlastite dane ne opterećujete sumnjom. Imajte na umu da otvorenost srca, čak i uz najveća razočaranja koja čekaju, i dalje pozitivno utječe na sva područja života. Sve što vam treba imate u sebi. Ne zatvarajte se za lijepe stvari na svijetu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najveće nagrade

Malo okrenuti naglavačke u usporedbi s drugim sunčevim znakovima u ovoj godini, možete vidjeti mane u dobrima i dobre u lošima. Vaša najveća vrijednost je sposobnost traženja ravnoteže tamo gdje ona nedostaje. To zahtijeva zdrave granice koje je možda teško postaviti, ali osjećaj zadovoljstva i samopouzdanja koji vas čekaju na putu su nagrada koju zaista želite primiti. Ostanite otvoreni za veze koje donose nadahnuće i ljubav u vaš svijet, jer intimnost liječi neke od vaših rana čak i kada s vremenom pokrene druge. Izgradite više ljubavi prema sebi baš kao što vas svemir podržava.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2