CIGANSKI LJUBAVNI HOROSKOP od 15. do 31.1.: OVIM znacima se otvaraju KARTE SREĆE i LJUBAVI, evo tko će biti opijen ljubavlju i preplavljen srećom…

CIGANSKI LJUBAVNI HOROSKOP od 15. do 31.1.: OVIM znacima se otvaraju KARTE SREĆE i LJUBAVI, evo tko će biti opijen ljubavlju i preplavljen srećom…

15 siječnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Planeti zrače energijom koja spaja ljude na neke vrlo divne načine, uključujući neku vrstu magnetskog intenziteta. Pronalaženje spoja trebalo bi biti relativno jednostavno, pod uvjetom da ne ulazite u banalne razgovore i izlazite s uobičajenim floskulama. Morate izbrusiti svoj mozak za uspjeh, razmišljati šire, vidjeti širu sliku i moći razgovarati o više od uobičajenih tračeva.

 

ŠKORPIJA

Energija u zraku predstavlja sjajane dane za vas i vašeg partnera. Ako ste bili preopterećeni poslom, a niste imali pauzu, iskoristite dobru atmosferu za razgovor s prijateljima, uđite u novi krug poznanstava, proširite svoje intelektualne horizonte ili se čak otisnite na kratki izlet izvan grada. Što god radili, nemojte ostati unutra i zatvoriti svijet.

 

STRIJELAC

Trenutačni astralni aspekt mogao bi nečije riječi pretvoriti u vrlo primamljiv prijedlog. Nekako bi mogli, samo mogli, biti vjerodostojni, iako bi bilo kojeg drugog dana ovo bilo malo rastegnuto – odmah biste znali da nešto nije u redu. Ali sada ste sretni i možda čak očajnički želite progutati njihovu udicu, strunu i tonulo.

 

JARAC

Sve blista i blista, i mjesec, i zvijezde, i more, i oči tvoje ljubavi. Trenutačni astralni aspekt donosi vam obilje romantike i misterije, ali koliko će to sve trajati? Uživajte dok ga imate, jer sve te stvari mogu doći i proći poput jesenske magle. U jednom trenutku je stvaran i gotovo opipljiv, a u sljedećem je zauvijek nestao. Uživajte u sadašnjem trenutku u potpunosti.

 

VODOLIJA

Ovo nije doista romantičan period vremena, prepun poklona, obroka vani i svih potrepština, ali planetarna energija ga čini vrlo društvenim. Možda nije najbolje vrijeme da u bilo kakvu vezu uđete u dublje vode, ali će biti vrlo pozitivno vrijeme da se družite s onima koji vas istinski inspiriraju i s kojima osjećate iskrene prijateljske veze.

 

RIBE

Mala osobna okupljanja ili virtualna društvena događanja mogu vam pripremiti lijepo iznenađenje, posebno kada je u pitanju romansa. Planeti zrače energijom koja bi mogla značiti da vas netko smatra primamljivo privlačnim i jedva čeka da sazna što se doista krije ispod vaše tajanstvene i zavodljive osobe. Čini se da ovaj ima neku budućnost u sebi, sve dok možete pričati, i pričati, i pričati, i pričati, i…

Stranice: 1 2