Zvijezde UPOZORAJU i pozivaju OVE ZNAKOVE  da u narednom periodu moraju biti MUDRI, PAMETNI i VRLO OPREZNI!/

Zvijezde UPOZORAJU i pozivaju OVE ZNAKOVE  da u narednom periodu moraju biti MUDRI, PAMETNI i VRLO OPREZNI!/

8 siječnja, 2023 0 By Admin

VAGA:

Položaj planeta nikako ne odgovara kada je vaš znak zodijaka u pitanju. U narednom periodu morat ćete biti vrlo oprezni na svakom planu vašeg života. Jedino tako ćete moći izbjeći eventualne probleme i iznenadne situacije koje bi vas mogle zadesiti i prouzročiti vam nevolje i probleme.

Svaki vaš potez koji ćete povući ako bude pogrešan, mogao bi vam donijet neugodne i velike nevolje.Tijekom ovog perioda, nemojte donositi nikakve bitne odluke, sve ostavite za period kroz dvije sedmice.

Ne ulazite u kredite i nemojte investirati novac u bilo kakve projekte. Ukoliko se od vas bude tražilo potpisivanje bitnih dokumenata ili ugovora, ne potpisujte osim ako baš morate i ako ne možete izbjeći.

Ukoliko se ipak upustite u potpisivanje, dobro pročitajte i pogledajte ima li kakvih nejasnoća i skrivenih zamki. Ukoliko ćete morati donijeti odluke u koje će biti uključene i druge osobe, ne vjerujte svakoj informaciji koju dobijete i čujete.

Obratite pozornost i u prometu.Ukratko, budite na oprezu, što god radili i gdje god se kretali. Ovaj period trajat će oko dvije sedmice. Nakon toga ulazite u mirniji i stabilniji period u kojemu će vas većina nevolja zaobilaziti. Ovaj period se ne trebate pretjerano brinuti i plašiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Položaj zvijezda i planeta vam ne odgovara i trenutno niste pod zvijezdanom zaštitom i zato vas zvijezde pozivaju na oprez i mudrost.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2